Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Træningsøvelser for benprotesebrugere

Et godt samspil mellem protesebruger og protese er alt afgørende for at få mest udbytte af protesen, det kræver øvelse og vejledning. På denne side har vi derfor udarbejdet en række øvelser, egnet for dig der er benprotesebruger. Øvelserne kan  bidrage til, at du får langt større glæde af din(e) protese(r) og opnår mere bevægelighed, tryghed og frihed med din protese. 

Forskellige typer øvelser og sværhedsgrader

Øvelserne varierer både i formål og sværhedsgrad og nogle af øvelser differentierer efter om du er amputeret over knæ, under knæ eller om du er enkelt eller dobbelt benprotesebruger. Derfor kan du filtrer øvelserne udfra dit behov. Visse øvelser har du muligvis mødt før i dit genoptræningsforløb og andre vil være nye for dig. Er du i tvivl om hvilke øvelser, der er egnet for dig, kan du kontakte Sahvas rehabiliteringsafdeling for vejledning. I vid udstrækning er øvelserne beskrevet med tekst og demonstreret med video og billeder.

Sahvas Rehabiliteringsafdeling er et hold af dedikerede fysioterapeuter med stor erfaring i behandling og træning af benamputerede borgere og benprotesebrugere. Dette er et udvalg af øvelser, som vi oplever at mange benprotesebrugere har glæde af. Der bliver løbende føjet flere øvelser til listen. Læs mere om Sahvas Rehabiliteringsafdeling her.

Hvis du er i tvivl om øvelserne eller har spørgsmål kan du kontakte os på rehabilitering@sahva.dk

God fornøjelse!

Sahvas Rehabiliteringsafdeling

X
X
X