Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Job hos Sahva

Ledige stillinger hos Sahva

Ortopædiske skomagermestre

Vi søger kundeorienterede skomagermestre. Læs mere her.

Orthopädieschuhmacher-Meister

Sind Sie ein kundenorientierter, ausgebildeter Orthopädieschuhmacher-Meister? Lesen Sie hier mehr

Klinisk Konsulent til kompressionsprodukter, Sjælland

Vil du bruge din sundhedsfaglige erfaring til at hjælpe vores kunder med kompressionsprodukter, brystproteser og specialbandager? Læs mere her

Indlægskonsulent til Sjælland

Deler du vores store interesse for fødder? Så bliv indlægskonsulent i Sahva! Læs mere her

Ortopædist

Vil du arbejde med et håndværk, som overrasker og udvikler dig hele dit arbejdsliv? Så bliv ortopædist i Sahva! Læs mere her

 


Søg uopfordret

Bandagiststuderende

Studerer du til bandagist, så bliv bandagistkandidat hos os. Vi tilpasser dit uddannelsesforløb efter dine behov og ønsker. Læs mere her

Ortopædisk skomagermester

Vil du være med til at skabe et liv i bevægelse, og er du ortopædisk skomagermester? Vi søger altid ortopædiske skomagermestre. Send gerne en uopfordret ansøgning her.

Autoriseret bandagist 

Vil du være med til at skabe et liv i bevægelse, og er du autoriseret bandagist? Vi søger altid autoriserede bandagister.
Send gerne en uopfordret ansøgning her.

Øvrige stillinger

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning  her.

 


Bliv vores nye kollega

Rekruttering er en gensidig proces. Det er vigtigt, at Sahva er den rette arbejdsgiver for dig, og ligeledes skal vi sikre, at du er den rette person til et job hos os. Nedenfor kan du se en generel beskrivelse af de forskellige trin i vores rekrutteringsforløb: 

  • Søg et job: Hos Sahva søger du job igennem vores rekrutteringssystem, Elvium, og før du kan sende os din ansøgning, skal du svare på få spørgsmål. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.  Det gør du her. 
  • Samtalen: Vi indkalder normalt de bedst kvalificerede kandidater til to samtaler med den nærmeste chef - og i de fleste tilfælde repræsentanter for afdelingen. Vi opfordrer dig til at stille spørgsmål under samtalen, så du har et solidt grundlag for at vurdere, om Sahva er den rigtige arbejdsplads for dig.
  • Brug af test: Vi benytter os som regel af en personlighedstest som et supplement til vores samtaler. Vi giver dig altid feedback på dine testresultater, som vi udelukkende benytter som et dialogværktøj. Testen foretages af vores HR-afdeling.
  • Referencer: Vi foretager referenceopkald på de kandidater, der er udvalgt til at gå videre i processen efter samtale Dette sker naturligvis kun med dit samtykke.
  • Efter samtale og test: På baggrund af vores samtaler, dialog omkring test samt referenceopkald vurderer vi ansøgerne. Herefter beslutter vi, hvilken kandidat, som vi vil tilbyde ansættelse, og alle involverede får direkte besked.
Vil du vide mere?

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte vores HR-Chef, Allis Struckmann Tel. 40424000 // shast@sahva.dk Søg uopfordret her