Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Har du brug for individuelle fodindlæg?

Få en gratis fodanalyse hos Sahva og find ud af, om et fodindlæg kan afhjælpe dine fodproblematikker.

Sådan foregår en fodanalyse:

  • Vi tager en dialog med dig om, hvilke problemer du oplever med fødder, knæ og hofter – evt. også lænd, ryg og nakke
  • Vi ser på dine fødders stilling - både stående og gående
  • Vi undersøger hud, led og leddenes bevægelighed, trædepuder mv. ved at føle fødderne godt igennem med hænderne

Individuelle fodindlæg kan være din løsning
Hvis det viser sig, at vi kan afhjælpe dine problematikker med et fodindlæg, tager vi et individuelt mål af dine fødder enten ved skumaftryk eller blåtryk. I særlige tilfælde vælger vi at tage en gipsafstøbning - afhængig af dine fødders behov.

Bestil tid

Betaling af individuelle fodindlæg

Du kan få bevilget individuelle fodindlæg af din kommune med en henvisning fra din speciallæge eller hospital, hvis de vurderer, at individuelle fodindlæg er nødvendige for dig. Måske du har diabetes, gigt, en aldersrelateret sygdom, en medfødt lidelse eller deforme fødder efter en ulykke eller sygdom.

Har du fået en bevilling?
Kommunen sender bevillingen til din e-Boks. Du skal nu sende den videre til os pr. mail eller tage et print og medbringe den til den første konsultation. Kommunen sender ikke automatisk bevillingen til os desværre.

Tilskud på fodindlæg fra Sygeforsikring Danmark

Er du ikke berettiget til at få bevilget et par individuelle fodindlæg, har du altid mulighed for at betale dem selv. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få et tilskud på op til 200 kr. pr. indlæg. I alt kan du få op til 400 kr. pr. par i tilskud.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 7011 0711, hvis du vil vide mere om dine muligheder og priser.

Kontakt os

Værd at vide om individuelle fodindlæg

Fejlstillinger i foden påvirker hele bevægeapparatet og kan føre til kroniske skader i knogler, led, muskler og sener. Mange af disse fejlstillinger kan korrigeres med individuelle fodindlæg.

Individuelt fremstillede indlæg hjælper din fod med at stå i sin optimale stilling, så du undgår unødig slitage og smerter i bevægeapparatet. Hos Sahva kan du få indlæg som giver den korrekte støtte og som samtidigt aflaster på dine ømme punkter. De ordineres typisk ved tilfælde af:

  • Nedsunket forfod
  • Nedsunket svang
  • Indaddrejning af hælen
  • Udaddrejning af hælen

Hos Sahva får du 50% på par nr. 2

Det kan være rart at have indlæg til flere par sko, så du ikke behøver at flytte dine indlæg frem og tilbage mellem flere par sko. Derfor kan du med fordel vælge at bestille et ekstra par, når du bestiller individuelt fremstillede indlæg. Du får par nummer to til halv pris, og det gælder uanset, om du selv betaler det første indlæg, eller det er købt på bevilling. Du kan få 50% på par nr. 2 ved bestilling af to ens par inden for 3 måneder.

Hvilke materialer benytter vi?

Vores indlæg fremstilles i EVA-materialer i en hårdhed tilpasset dine behov. De har en antibakteriel overflade og en holdbarhed på ca. 12 måneder.

Bestil tid online
Bestil tid hos en af vores behandlere

Bestil tid hos en af vores behandlere

Ring til vores kundeservice på 7011 0711 Bestil tid