Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Otte gode grunde til at bruge fodindlæg

1. Et korrekt fremstillet fodindlæg fungerer som en nøgle til den fod, hvor de 26 knogler ikke står hensigtsmæssigt i forhold til hinanden. Hvis ikke fodknoglerne står i den funktionelle position, kan resten af kroppen heller ikke komme i balance, da foden jo er kroppens fundament.

2. En fod, der fungerer optimalt, virker som en fjeder, der stødabsorberer, og derved beskytter alle kroppens andre vægtbærende led - såsom ankel, knæ, hofte og ryg.

3. I en krop, der er i balance, arbejder alle de vægtbærende led dér, hvor det var ”tænkt”; altså dér hvor brusken er tykkest, og hvor der er mindst sandsynlighed for slidskader.

4. I kroppen skal alle muskler udføre et jævnt stykke arbejde. Er kroppen i ubalance, arbejder musklerne på den ene side af leddet lidt, mens musklerne på modsatte side er på konstant overarbejde, fordi hjernen hele tiden beder dem om at rette leddet op mod det balancerede. Dette giver træthed, tunge ben og spændinger i hele kroppen (hos børn  kaldes dette ofte vokseværk)!

5. En fod, eller en krop, der hele tiden står i ubalance, pådrager sig væsentligt hurtigere uoprettelige slidskader, end en krop i balance.

6. Er skaden sket kan et fodindlæg aflaste trykfølsomme områder samtidig med, at indlægget korrigerer fodens knogler til den bedste position.

7. Vil du øge din præstationsevne i en hård hverdag, eller i forbindelse med sport, kan du nedsætte træthedsbetingede skader betragteligt ved hjælp af fodindlæg i skoene.

8. Har du ondt i fødderne, eller er du træt og tung i benene, og tænker du en gang i mellem en ekstra gang over, hvad distancen er til en opgave, du skal udføre, så giver et fodindlæg med stor sandsynlighed muligheden for at øge din aktionsradius, samtidig med at det bliver mere behageligt for bentøjet.

Få en gratis fodanalyse hos os og find ud af, om et individuelt fodindlæg kan afhjælpe dine fodproblematikker. 
Book en tid på telefon 7011 0711
 eller via vores online booking.