Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Hælspore indlæg

Med et indlæg mod hælspore får du en effektiv løsning til at reducere, det ubehag, du oplever i hælen. Et hælsporeindlæg aflaster nemlig trykket, som du mærker på din hæl. Det er et specialdesignet indlæg, der er udformet til at korrigere din fodstilling og forbedre dit gangmønster.

Fordele ved et hælsporeindlæg:

  • Giver støtte og aflastning til hele hælen
  • Hjælper med at korrigere den uhensigtsmæssige fodstilling
  • Reducerer smerterne og ubehaget i hælen
Book tid til en gratis fodanalyse

Indlægsspecialist korrigerer foden så hælsmerter kan undgås - Sahva

Hvad er en hælspore?

En hælspore er ofte noget, der kommer snigende. Det starter som en betændelse i din hulfodsscene (fasciitis plantaris) – det er den sene, som holder svangbuens holdning. Den løber under din fod fra din hæl til dine tæer og hæfter på hælknoglen. Smerten er ofte som en skarp smerte ved hælen, især om morgenen eller efter langvarig hvile.

Det er vigtigt, at du får behandling af betændelsen, så det ikke bliver til permanente hælspore smerter (knogleudvækst på hælknoglen). Ofte skyldes det en betændelse i hulfodssenen pga. gentagende overbelastninger fx ved løb, overvægt eller stående arbejdsstillinger.

Forklaring hvor hælspore opstår ved hælknoglen - Sahva

Vi hjælper årligt 14.000

Hos Sahva hjælper vi årligt over 14.000 danskere med individuelle fodindlæg. Skal vi hjælpe dig?
Book en gratis tid til fodanalyse.

Professionel rådgivning

I vores mere end 30 klinikker rundt om i Danmark, møder du Sahvas uddannede indlægsspecialister. Du modtager professionel rådgivning om dine fodproblemer. Sammen finder vi de indlæg, der passer bedst til dine behov.

Få 50% på par nr. 2

Det gælder uanset om du selv har betalt det første indlæg eller fået det på bevilling. Tilbuddet skal benyttes inden for de første 3 måneder efter første køb.

Årsager til hælspore

Hælsporer opstår på grund af gentagne belastninger på foden, såsom langvarigt stående eller ved pludselig øgning af løbedistance. Det kan også skyldes forkert fodtøj, overvægt eller platfod.

Symptomer på hælspore

Symptomer du vil opleve, hvis du har en hælspore:

  • Skarp smerte ved hælen, især om morgenen eller efter langvarig hvile
  • Ømhed og betændelse omkring hælen
  • Svækket gangmønster og holdningsændringer

Vælg indlæg til hælspore efter dit behov

Som behandling af en hælspore, kan du anvende et indlæg til dine sko. Indlæggene vil gå ind og aflaste og give ekstra støtte og komfort til din fod. Der findes mange forskellige skoindlæg på markedet. Hos Sahva kan du vælge at få lavet et individuelt indlæg, der passer til din fod eller købe et standardindlæg i vores webshop.

Individuelle indlæg til behandling af hælspore - til større behov

Har du først fået en hælspore, så kan det være en længere varende proces at komme af med smerterne. For at mindske smerterne kan du fået lavet et individuelt indlæg. Sahva tilbyder skræddersyet støtte og korrektion til dine fødder, hvis du har fået en hælspore. Indlæggene er lavet af EVA- materiale af høj kvalitet, der giver dine fødder den optimale komfort og lindring af hælsmerterne.

Bestil en gratis konsultation til rådgivning og måltagning af individuelle hælsporeindlæg.

Book tid til indlæg mod hælspore

Et individuelt indlæg til alle behov og smerter - Sahva

Standardindlæg - til pludselige eller akutte behov

Med et standardindlæg får du en hurtig løsning, der stadig giver god støtte og komfort. Standardindlæg er velegnede til dig, der har brug for hurtig lindring af akutte smerter.

Se vores udvalg af standardindlæg og aflastning til dine fødder

Kan man få tilskud til behandling af hælspore?

Ja, det kan man. Gennem din læge og kommune kan du modtage en bevilling på individuelle indlæg. Hvis kommunen ikke mener, at du opfylder betingelserne for at modtage indlæg på bevilling, har du altid mulighed for at købe dem selv direkte hos Sahva.

Sahva er godkendt af Sygeforsikringen Danmark. Er du medlem kan du få en tilskudssats på op til 400 kr. pr. par dvs. 200 kr. pr. indlæg.

Et individuelt indlæg, som er skabt kun til din fod, fås i flere varianter. Priserne ligger fra 1.600 kr. inkl. gratis tilretning – vores indlægsspecialist vil guide dig i forhold til dine fødders behov.

Læs mere om tilskud til individuelle fodindlæg hos Sygeforsikring Danmark her

Behandling af hælspore

Udover at bruge individuelle indlæg, som giver dig den daglige støtte og komfort til at reducerer smerterne, så er hjemmetræning også en behandlingsform, som du kan anvende mod hælspore. Prøv disse nemme fodøvelser hjemme i stuen. De er med til at styrke fodens muskler samt lindre dine hælsmerter.

I Sahvas webshop kan du finde træningsudstyr, som kan indgå i fodøvelserne.

Har du spørgsmål til hælspore indlægget?

Har du spørgsmål til hælspore indlægget?

Ring til kundeservice på 7011 0711 Kontakt os