Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Hos Sahva giver vi dig en unik og målrettet behandling

Der findes mange forskellige proteser og protesehylstre, og ligesom mennesker er proteser og protesehylstre vidt forskellige. For at tilbyde den bedste løsning til dig, er det derfor vigtigt, at der er et stærkt tværfagligt samarbejde mellem dig, din bandagist og din fysioterapeut, så I sammen finder det hylster, som passer til dine behov.

Vi bestræber os på at være i konstant udvikling, så vi altid kan give dig den bedste og mest målrettede behandling. Vores vigtigste opgave er at give dig muligheden for et liv i bevægelse. Det er derfor vigtigt, at du får det rigtige protesehylster – et hylster, der både giver dig optimal bevægelighed og stabilitet.

Protesehylstre er forskellige

Protesehylstre skal kunne klare vægtbelastninger ved både gang og løb afhængigt af dit aktivitetsniveau. Hylstre produceres i forskellige materialer; nogle i polyester, nogle i glasfiber og andre i kulfibermaterialer, eventuelt kombineret med silikone eller thermoplast.

Vi tilpasser altid dit hylster således, at det er i overensstemmelse med dine forudsætninger og dit aktivitetsniveau, højt som lavt, og vi vil altid optimere valg af materialer i forhold til vægt og komfort.


Vi har det rette hylster til dig

Hos Sahva kan vi tilbyde alle hylstertyper og dermed udvælge den type, der passer bedst til dig. Vi videreudvikler løbende på disse hylstre, så du altid kan forvente, at blive præsenteret for de seneste teknikker og materialevalg, og med dét en øget komfort og en optimeret gang.

Kontakt os

Sort protesehylster

protesehylster med forskellig slags print

protesehylster med forskellig slags print

Din bandagist vejleder dig hele vejen

Din bandagist vejleder dig hele vejen

Ring til vores kundeservice 70 11 07 11 eller book et møde. Læs mere