Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Protesehylstre er forskellige

Der findes mange forskellige proteser og protesehylstre, og ligesom mennesker er proteser og protesehylstre vidt forskellige. For at tilbyde den bedste løsning til dig, er det derfor vigtigt, at der er et stærkt tværfagligt samarbejde mellem dig, din bandagist og din fysioterapeut - så I sammen finder det hylster, som passer til dine behov.

Vi bestræber os på at være i konstant udvikling, så vi altid kan give dig den bedste og mest målrettede behandling. Vores vigtigste opgave er at give dig muligheden for et liv i bevægelse. Det er derfor vigtigt, at du får det rigtige protesehylster – et hylster, der både giver dig optimal bevægelighed og stabilitet.

Hvad er hylstret lavet af?

Protesehylstre skal kunne klare vægtbelastninger ved både gang, løb og tunge løft afhængigt af dit aktivitetsniveau. Hylstre produceres i forskellige materialer; polyester, nylon (3D-print), glasfiber og kulfibermaterialer, eventuelt kombineret med silikone eller thermoplast.

Vi tilpasser altid dit hylster således, at det er i overensstemmelse med dine forudsætninger og dit aktivitetsniveau, højt som lavt, og vi vil altid optimere valg af materialer i forhold til vægt og komfort. Hos Sahva kan vi tilbyde alle hylstertyper og dermed udvælge den type, der passer bedst til dig. Vi videreudvikler løbende på disse hylstre, så du altid kan forvente, at blive præsenteret for de seneste teknikker og materialevalg, og med dét en øget komfort og en optimeret gang.

Bestil tid - vores behandlere vil guide dig om dine protesemuligheder
Din bandagist vejleder dig hele vejen!

Din bandagist vejleder dig hele vejen!

Vi hjælper også med ansøgningsprocessen. Book et møde. Læs mere