Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Sahvas Løbeskole for benamputerede

Sahvas Løbeskole byder altid på et alsidigt program, der sigter efter at give alle deltagere mulighed for at optimere deres brug af protesen, samt at få inspiration med hjem til et liv i bevægelse i egne omgivelser. Det er en oplagt mulighed for at prøve kræfter med en masse forskellige aktiviteter – ikke kun løb – men også kørestolsbasket, siddevolley, svævebane, gang og stabilitetstræning, flere forskellige cykelaktiviteter, SUP, atletik, klatring, floorball, skydning og en masse forskellige rehabiliteringsaktiviteter. Alt sammen i trygge rammer, med sparring og vejledning fra specialister i kroppens bevægelse.

Næste Løbeskole er sommeren 2025 - tilmeld dig vores nyhedsmail og få først information når vi åbner op for tilmeldingen om de eftertragtede 40 pladser. 

Se videoer fra Løbeskolen her:

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta om Løbeskolen:

Sahvas Løbeskole er vores største event. Løbeskolen strækker sig over en weekend fyldt med bevægelse, udfordringer, undervisning og ikke mindst socialt samvær for benamputerede på forskellige aktivitetsniveauer. Formålet er at lære deltagerne at bruge deres benprotese optimalt og lade dem afprøve en masse forskellige sportsgrene. Deltagerne har også mulighed for at afprøve forskellige sportsproteser. På sidelinjen er vores dygtige bandagister, fysioterapeuter og leverandører af protesefødder- og ben klar til at hjælpe og vejlede.

Løbeskole for benamputerede  - Sahva

Instruktørerne

Løbeskolens instruktører består af Sahvas egne bandagister og fysioterapeuter, men også eksterne. Instruktørerne på Løbeskolen vil hele tiden deltage aktivt i aktiviteterne og hjælpe netop dig til at få mest muligt ud af weekenden.
Det er Sahvas rehabilitering team der arrangerer denne unikke Løbeskole.

Udover bandagister og fysioterapeuter deltager også den danske para-atlet Daniel Wagner. Daniel vil under weekenden også deltage i aktiviteterne, hvor han vil give deltagerne gode råd og erfaringer gennem sin aktive livsstil som para-atlet. Som en tidligere deltager udtalte: "Så tør man prøve lidt mere, når der er kompetente personer omkring."

Udtalelser fra tidligere deltagere

Vi oplever at deltagerne får mange personlige sejre, rykker sig og rejser styrkede hjem med en positiv oplevelse og mere selvtillid i bagagen.

”Jeg er så taknemmelig for at Sahva tilbyder dette arrangement, for på den måde kan jeg tro og komme videre i mit liv som benamputeret”. – Susanne

Løbeskolen motiverer til at søge egne grænser.” – Peter

Det er et af 2 vigtige arrangementer i mit liv som amputeret... meget vigtig for psyken.” - Christian

Det betyder at jeg bliver mere sikker som protesebruger og forholdsvis nyamputeret. Plus jeg får et fællesskab med andre protesebrugere.” – Rikke

I må aldrig stoppe med at afholde Løbeskole!” – Finn

Læs artikel om Løbeskolen af Laura Hansen (deltager) journalist fra Dansk Handicap forbund

Løbeskolen aktiviteter indenfor - Sahva

Hør mere om Løbeskolen!

Hør mere om Løbeskolen!

Send en mail til rehabilitering@sahva.dk