Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Sahvas Løbeskole for benamputerede

Sahvas Løbeskole byder altid på et alsidigt program, der sigter efter at give alle deltagere mulighed for at optimere deres brug af protesen, samt at få inspiration med hjem til et liv i bevægelse i egne omgivelser. Det er en oplagt mulighed for at prøve kræfter med en masse forskellige aktiviteter – ikke kun løb – men også kørestolsbasket, siddevolley, svævebane, gang og stabilitetstræning, flere forskellige cykelaktiviteter, atletik, klatring, floorball, skydning og en masse forskellige rehabiliteringsaktiviteter. Alt sammen i trygge rammer, med sparring og vejledning fra specialister i kroppens bevægelse.

Læs mere om alle vores aktiviteter

 Se videoer fra Løbeskolen her

Daniel Wagner

Som fast instruktør ved Sahvas løbeskole for benamputerede, motiverer para-atleten Daniel Wagner deltagere og giver gode råd omkring løbetræning og teknik. Som en tidligere deltager har udtalt, så ”tør man prøve lidt mere, når der er kompetente personer omkring”.

Fakta om Løbeskolen:

Sahvas Løbeskole er vores største event. Løbeskolen strækker sig over en weekend fyldt med bevægelse, udfordringer, undervisning og ikke mindst socialt samvær for benamputerede på forskellige aktivitetsniveauer. Formålet er at lære deltagerne at bruge deres benprotese optimalt og lade dem afprøve en masse forskellige sportsgrene. Deltagerne har også mulighed for at afprøve forskellige sportsproteser. På sidelinjen er vores dygtige bandagister, fysioterapeuter og leverandører af protesefødder- og ben klar til at hjælpe og vejlede.

 

 

Udtalelser fra tidligere deltagere

Vi oplever at deltagerne får mange personlige sejre, rykker sig og rejser styrkede hjem med en positiv oplevelse og mere selvtillid i bagagen.

”Jeg er så taknemmelig for at Sahva tilbyder dette arrangement, for på den måde kan jeg tro og komme videre i mit liv som benamputeret”. – Susanne

Løbeskolen motiverer til at søge egne grænser.” – Peter

Det er et af 2 vigtige arrangementer i mit liv som amputeret... meget vigtig for psyken.” - Christian

Det betyder at jeg bliver mere sikker som protesebruger og forholdsvis nyamputeret. Plus jeg får et fællesskab med andre protesebrugere.” – Rikke

I må aldrig stoppe med at afholde Løbeskole!” – Finn

Læs artikel om Løbeskolen af Laura Hansen (deltager) journalist fra Dansk Handicap forbund