Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Sahvas Løbeskole for benamputerede 2019

Sahva kunne i år fejre afholdelse af Løbeskolen for 20. gang. Programmet var som altid alsidigt og sigtede på at give alle deltagere mulighed for at optimere deres brug af protesen, samt at få inspiration med hjem til et liv i bevægelse i egne omgivelser. Der var mulighed for at prøve kørestolsbasket, siddevolley, svævebane, gang og stabilitetstræning, løb og flere forskellige cykelaktiviteter, atletik, klatrevæg, floorball, skydning og så en masse forskellige ”stationer med gode rehabiliteringsaktiviteter i mindre hold” – alt afviklet i god atmosfære og med ukueligt gå-på-mod.

Som altid er det inspirerende at se så mange samlet omkring missionen - et liv i bevægelse. Tak til både deltagere og trænere for endnu en succesfuld Løbeskole.

 

  

Udtalelser fra dette års deltagere

Vi oplever at deltagerne får mange personlige sejre, rykker sig og rejser styrkede hjem med en positiv oplevelse og mere selvtillid i bagagen.

”Jeg er så taknemmelig for at Sahva tilbyder dette arrangement, for på den måde kan jeg tro og komme videre i mit liv som benamputeret”. – Susanne

Løbeskolen motiverer til at søge egne grænser.” – Peter

Det er et af 2 vigtige arrangementer i mit liv som amputeret... meget vigtig for psyken.” - Christian

Det betyder at jeg bliver mere sikker som protesebruger og forholdsvis nyamputeret. Plus jeg får et fællesskab med andre protesebrugere.” – Rikke
I må aldrig stoppe med at afholde Løbeskole!” – Finn

Daniel Wagner

Som fast instruktør ved Sahvas løbeskole for benamputerede, motiverede para-atleten Daniel Wagner deltagere og gav gode råd omkring løbetræning og teknik. Som en af deltagere udtalte, så ”tør man prøve lidt mere, når der er kompetente personer omkring”.

 

Fakta om Løbeskolen:

Sahvas Løbeskole er vores største event, som afholdes hvert år. Løbeskolen er et weekendevent fyldt med bevægelse, udfordringer, undervisning og ikke mindst socialt samvær for benamputerede på forskellige aktivitetsniveauer. Formålet er at lære deltagerne at bruge deres benprotese optimalt og lade dem afprøve en masse forskellige sportsgrene. Deltagerne har også mulighed for at afprøve forskellige sportsproteser. På sidelinjen er vores dygtige bandagister, fysioterapeuter og leverandører af protesefødder- og ben klar til at hjælpe og vejlede.

 Se video fra Løbeskolen her: