Hydroven kompressionsmaskiner

Let at betjene

Du kan købe to forskellige kompressionsmaskiner til hjemmebehandling hos os. Fælles for dem begge er, at de er lette at betjene og indstille samt yder effektiv kompression hver gang. Når du køber en maskine hos os, er der inkluderet personlig opsætning samt introduktion i eget hjem i prisen.

Manchetter

Der findes forskellige manchetter til arme eller ben, som kan kobles til kompressionsmaskinerne. Manchetterne er oppustelige indsætningsstykker i tekstil, der fås i forskellige størrelser og med forskellige antal kamre – dette for at sikre den bedst mulige behandling til den enkelte persons behov. Har du spørgsmål til, hvilken manchet der bedst dækker dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os på 7011 0711 for vejledning. Fra manchetterne går en eller flere gummislanger, som du kobler på maskinen. Gummislangerne er nemme at rengøre.

Hvem har gavn af en kompressionsmaskine?

Kompressionsmaskiner er til behandling af dig med lymfødem, åreknuder, nedsat blodcirkulation, blodsprængninger, ødemer (eksempelvis post og præoperative) eller sportsfolk, der vil optimere deres restitution.

Du kan købe en maskine selv eller ansøge om at få den bevilliget af din kommune. Før du får en bevilling ved din kommune, kræver det en henvisning fra din læge, som ordinerer den som hjælpemiddel.  

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp og vejledning omkring maskinerne er du velkommen til at kontakte os på 7011 0711 eller skrive en mail til info@sahva.dk.