Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Venøse lidelser og kompressionsbehandling

Venøse lidelser kommer ofte med tiden og skyldes, at veneklapperne ikke fungerer optimalt. Det vil sige, at væsken ikke ledes væk fra eksempelvis benene, og man vil opleve hævelser (væske).

Men en kompressionsbehandling hjælper man veneklapperne med at lede væsken bort, og ødemet vil svinde. Det kræver dog, at du fortsætter med kompressionsbehandling - også efter ødemet er væk, så det ikke kommer tilbage.

Ved venøse lidelser vil der således altid være behov for kompressionsstrømper.

Har du venøse bensår?

Sår på underbenet, som heler dårligt, forekommer ofte i nærheden af ankelknoglen på indersiden af benet. Det rammer normalt ældre med flere underliggende sygdomme. Venøse bensår opstår ofte i forbindelse med diabetes eller et svagt hjerte. Kvinder får oftere venøse bensår end mænd. Årsagen er som regel længerevarende  problemer med venerne.

For at mindske ødemet og fremme helingen, vil man ofte benytte sig af kompressionsbehandling – og der vil være behov for kompressionsstrømper efter heling.

Kilde: Med

Hos Sahva er vi specialister i at hjælpe og vejlede i kompressionsbehandling og arbejder tæt sammen med sundhedspersonale indenfor området såsom lymfødemterapeuter og fysioterapeuter.

Bestil tid hos en behandler

Kvinde med kompressionsstrømpe på - Sahva

Lad vores behandlere hjælpe dig

Lad vores behandlere hjælpe dig

Book tid online eller ring til os på 70110711 Bestil tid