Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Kompression anvendes til åreknuder, blodpropper mm.

Kompressionsprodukter til ben, arme, hænder og bryst bliver ordineret af lægen og anvendes blandt andet til at opnå funktionsforbedring ved at sikre at væsken ikke ophobes det pågældende sted og dermed forhindrer din frie bevægelighed. Dette kan både være i forbindelse med nedsat blomomløb, lipødem eller lymfødem.

Kompressionsprodukter kan også have en forebyggelse karakter eks. ved at forebygge blodpropper i de dybe vener. Kompressionsstrømper har til formål at presse musklerne og veneklapperne i kropsdelen sammen og dermed forbedre blodets tilbageløb til hjertet og transporten af væske gennem lymfekarrene.

Husk, at alle kompressionsprodukter fra kompressionsklasse to og opefter kun kan fås efter lægeordination.
Nogle kompressionsprodukter kan man ansøge om tilskud til ved ens kommune, men alle produkter kan også købes via egenbetaling.

Du har frit leverandørvalg, og du kan altid vælge Sahva, når du skal have kompressionsstrømper.

Læs mere om:

Sahvas kliniske konsulenter
Vores personale er specialuddannet inden for kompression og står klar til at hjælpe med at finde de helt korrekte kompressionsprodukter til dig -  enten ud fra et standardsortiment eller fremstillet præcist efter dine mål. Dine strømper er under alle omstændigheder helt personlige, og må derfor ikke benyttes af andre end dig. Vi møder dig der, hvor du er, og det er vigtigt for os, at vi finder frem til den bedst mulige løsning for dig.

Ansøg og få bevilling
Bestil tid hos vores behandler

Bestil tid hos vores behandler

Ring til vores kundeservice på 70 11 07 11 Læs mere