Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Benprotesehylstre og komponenter

Her får du et overblik over kompleksiteten af protesekomponenter og et indblik i, hvilke overvejelser der ligger forud for sammensætningen af enhver protese til den specifikke bruger. Derfor fremstår dele af beskrivelserne også relativt tekniske, men for den nysgerrige protesebruger, kan de bidrage til en større forståelse for processen, der sættes i gang ved proteseforsyning. Ikke alle komponenter passer til alle brugeres forudsætninger eller behov. Der kan være stor forskel på, hvad der passer til hver enkelt. Din bandagist i Sahva har fagligheden til at sammensætte de rette komponenter til en protese specielt til dine forudsætninger og behov.

Overordnet set er benproteser sammensat er flere komponenter. Valget af komponenter afgøres af flere faktorer så som dit amputations- og aktivitetsniveau, samt din fysik generelt. Man kan sige, at jo højere aktivitetsniveau, jo mere avancerede komponenter anvendes der til protesen. Den simpleste form for knæled er fx låst ved gang, så man går med et stift ben, mens de mest komplicerede knæled er styret af en mikroprocessor, som gør det muligt at tilpasse knæets funktion meget præcist til brugerens gang. Vi er alle forskellige, og det er proteser derfor også. Hvis du før amputationen har været meget aktiv, er det vigtigt, at du får en protese, der er med til at sikre, at du kan fortsætte dit aktive liv.

Sahvas bandagister

Vores bandagister er alle autoriserede. De er dagligt i kontakt med benamputerede via vores klinikker, på hospitalerne, på hjemmebesøg og på rehabiliteringscentre. Vi møder dig der, hvor du er, og det er vigtigt for os, at vi finder frem til den bedst mulige løsning for dig.

Bestil tid
Bestil tid hos vores behandler

Bestil tid hos vores behandler

Ring til vores kundeservice 70 11 07 11 Læs mere