Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Sahvas bandagister

Hvad kan Sahvas bandagister hjælpe dig med?

Når du har behov for en protese eller en ortose, vil du komme i kontakt med mange fagfolk, som hjælper dig til den bedste løsning. Du vil især være i direkte kontakt med en bandagist, som skal tage mål og tilpasse dit nye hjælpemiddel. Bandagistens opgave er at snakke med dig om, hvad du har behov for samt hvilke tanker du gør dig i forbindelse med dit nye hjælpemiddel.

Sahvas bandagister kan både tage imod dig på Sahvas mange klinikker, på hospitaler og på genoptræningscentre – vi prøver nemlig så vidt muligt at møde dig der, hvor du er.

Bandagisten tager gips afstøbning til AFO - Sahva

Helt personligt samarbejde med dig

En protese eller ortose er et individuelt tilpasset produkt, og kan derfor ikke masseproduceres. Bandagisten er helt essentiel, når du skal have designet og fremstillet din protese eller ortose. Bandagisten arbejder tæt sammen med en række fagfolk, for at sikre korrekte mål og pasform til lige netop dig. Bandagisten sørger naturligvis også for at prioritere en personlig dialog med dig, så I sammen kan finde frem til, hvad du har behov for i dit nye hjælpemiddel. På den måde, er du sikker på at din nye protese eller ortose er målrettet til dig og dine behov, så du får så meget bevægelighed og frihed som muligt. Vores bandagisters fornemste opgave er nemlig at hjælpe dig til et liv i bevægelse.

Bestil tid
Ring eller book en tid

Ring eller book en tid

Ring til vores kundeservice 70 11 07 11 eller book et møde. Læs mere