CE-mærkede fodindlæg til sikkerhedssko

Har du brug for indlæg i dine sikkerhedssko, så har du flere muligheder. Vi kan hjælpe dig med at få individuelt tilpassede indlæg, som er CE-mærkede efter de gældende EU-standarder (DS EN ISO 20345/DS EN ISO 20347).

CE-mærkede fodindlæg - Regler og lovkrav for sikkerhedssko

Det er et lovkrav at sikkerhedssko er CE-mærkede sammen med skoenes indlæg. Derfor må du ikke benytte indlæg fra dit almene fodtøj i dine sikkerhedssko, da certificeringen bortfalder.

Har du ondt i ryggen eller i fødderne?

Smerter i fødder eller ryg kan skyldes forkert fodtøj. Hos Sahva er vi specialister i sunde fødder, og vi kan forbedre din arbejdsdag med individuelle indlæg og ortopædisk værnefodtøj. Hvad enten du har brug for indlæg til dine egne sikkerhedssko eller har behov for nye sko, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi er specialister i ortopædisk fodtøj

Sikkerhedssko fra Sahva er designet til at give plads til individuelle indlæg. Se vores sortiment her: https://www.sahva.dk/private/fodtoej-og-tilbehoer/ortopaedisk-fodtoej/sikkerhedssko/

Derudover tilbyder vi CE-mærkede indlæg, der er godkendt til en række andre producenter. Bl.a. laver vi indlæg til Atlas, Mascot, Bata, Dunlop, Elten, Grisport, Puma, RedBrick og Jalas. Se en liste over alle brands og modeller på vores leverandørs hjemmeside.

Du medbringer selv dine sikkerhedssko til konsultationen med vores ortopædiske skomager eller den kliniske konsulent der tilpasser CE-mærkede indlæg til netop dine fødder og behov.

Er du i tvivl om, hvorvidt dine sikkerhedssko er egnede, kan du altid sende os information om dine nuværende sikkerhedssko her eller ringe på 7011 0711