Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Sikkerhedssko

Sikkerhedsfodtøj til arbejdspladsen og på bevilling

Godt arbejdsfodtøj er vigtigt

Forkert fodtøj kan resultere i forkert fodstilling, som kan føre til potentielt permanente smerter og ubehag i både dine fødder og i din ryg. Det er vigtigt at du bruger det rette fodtøj mens du arbejder, for din arbejdstid udgør en stor del af dine vågne timer.

Hvis du bruger sikkerhedssko i forbindelse med dit arbejde, skal du være opmærksom på, at du ikke må bruge dine normale indlæg i et par standardsikkerhedssko. Den gældende lovgivning på området betyder, at sikkerhedsskoenes certificering forsvinder, hvis du ændrer på de fundamentale dele i dem – herunder indlæg. Derfor skal du bruge sikkerhedssko, som er produceret med individuelle indlæg specielt til dig. Læs om indlæg til sikkerhedssko her.

Lovgivningen gælder alle typer sikkerhedssko uanset om du arbejder på en byggeplads, på et lager eller andre steder, hvor din APV angiver at du skal bruge sikkerhedssko. Læs Arbejdstilsynets vejledning her.

OBS. Vi gør opmærksom på, at vi ikke laver ortopædiske tilretninger på dit eget værnefodtøj, da CE-mærkning fra oprindelig leverandør bortfalder.

Påvirker dine fodsmerter dit arbejdsliv?

Mogens Hansens fodsmerter var tæt på at tvinge den 63-årige tømrer på tidlig pension. Et par specialdesignede ortopædiske sikkerhedssko fra Sahva fjernede smerterne og gav ham arbejdsglæden igen. Læs hans historie her

Sahvas sortiment af ortopædiske sikkerhedssko

Hos Sahva har vi tilpasset os de gældende krav til sikkerhedssko. Vi har introduceret et sortiment af ortopædiske sikkerhedssko, som er testet og produceret efter de internationale standarder - derfor er alle sko i sortimentet CE-mærkede. Vores ortopædiske sikkerhedssko kan både produceres til dig, der kun har behov for mindre ortopædiske løsninger og til dig, der har behov for håndsyede sikkerhedssko, som skabes fra bunden til lige netop dine fødder. Uanset type, er vores sikkerhedssko designet til at ligne helt normale sikkerhedssko. Se sortiment nedenfor.

Vi er klar til at hjælpe dig

Arbejdstilsynets retningslinjer sikrer, at du kan få bevilget sikkerhedssko, hvis de er nødvendige for, at du kan udføre dit arbejde. Du får din bevilling gennem dit jobcenter eller gennem din arbejdsgiver.

Sådan gør du:

  • Du får en henvisning fra din læge.
  • Du bestiller en tid til måltagning af sikkerhedssko og indlæg. Her vil du og vores kliniske konsulent finde ud af, hvilke sikkerhedssko du har brug for.
  • Du sender  en ansøgningtil dit jobcenter eller din arbejdsgiver og ringer derefter til Sahva for at give os besked om at ansøgningen er sendt. 
  • Vi sender et tilbud til dit jobcenter eller din arbejdsgiver.
  • Når du har modtaget din bevilling fra dit jobcenter eller en godkendelse fra din arbejdsgiver, skal du sende bevilling eller godkendelse til Sahva på  info@sahva.dk
  • Sahva opstarter produktion af dine individuelle sikkerhedssko.
  • Dine sikkerhedssko vil typisk være klar til udlevering inden for 4 uger.

Garanti og reklamation

Dit sikkerhedsfodtøj er dækket af Sahvas garanti, som omfatter defekter, der skyldes materiale- eller fabrikationsfejl. Garantien dækker ikke defekter, der skyldes forkert brug eller pleje. Vi yder 6 måneders garanti på vores sikkerhedsfodtøj.

Dine indlæg og sikkerhedsfodtøj er et ortopædisk individuelt fremstillet hjælpemiddel, som ikke kan tages retur.

X
X