Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

CE-mærkede fodindlæg til sikkerhedssko

Har du brug for indlæg i dine sikkerhedssko, så har du flere muligheder. Vi kan hjælpe dig med at få individuelt tilpassede indlæg, som er CE-mærkede efter de gældende EU-standarder (DS EN ISO 20345/DS EN ISO 20347).

CE-mærkede fodindlæg - Regler og lovkrav for sikkerhedssko

Det er et lovkrav at sikkerhedssko er CE-mærkede sammen med skoenes indlæg. Derfor må du ikke benytte indlæg fra dit almene fodtøj i dine sikkerhedssko, da certificeringen bortfalder.

Har du ondt i ryggen eller i fødderne?

Smerter i fødder eller ryg kan skyldes forkert fodtøj. Hos Sahva er vi specialister i sunde fødder, og vi kan forbedre din arbejdsdag med individuelle indlæg og ortopædisk værnefodtøj. Hvad enten du har brug for indlæg til dine egne sikkerhedssko eller har behov for nye sko, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi er specialister i ortopædisk fodtøj

Sikkerhedssko fra Sahva er designet til at give plads til individuelle indlæg. Se vores sortiment her

Derudover tilbyder vi CE-mærkede indlæg, der er godkendt til en række andre producenter. Bl.a. laver vi indlæg til Atlas, Mascot, Bata, Dunlop, Elten, Grisport, Puma, RedBrick og Jalas. Se en liste over alle brands og modeller på vores leverandørs hjemmeside.

Du medbringer selv dine sikkerhedssko til konsultationen med vores ortopædiske skomager eller den kliniske konsulent der tilpasser CE-mærkede indlæg til netop dine fødder og behov.

Er du i tvivl om, hvorvidt dine sikkerhedssko er egnede, kan du altid sende os information om dine nuværende sikkerhedssko her eller ringe på 7011 0711

Individuelt fremstillede CE-mærkede fodindlæg

Har du en bevilling fra Jobcentret?

Er du berettiget til sko eller indlæg på bevilling, hjælper vi dig med en ansøgning til dit jobcenter eller arbejdsgiver. Læs mere her.


Hvad betyder CE-mærkningen?

Uanset om du bruger sikkerhedssko som tømrer, sikkerhedssko i vådrum (f.eks i køkken), eller har brug for sikkerhedssko som lagermedarbejder eller brandmand, sikrer CE-mærkningen, at skoene og indlæggene er blevet testet og godkendt. Der testes bl.a. for antistatisk ESD, stødabsorbering, sømværn (værnesål), og skridsikkerhed.

Det er derfor vigtigt, at dine indlæg har den korrekte udformning i volumen og materialer.

Hos Sahva går vi ikke på kompromis med hverken lovgivning eller kvalitet, og du kan derfor trygt gå på arbejde med vores individuelt tilpassede indlæg.

Bestil tid hos en af vores behandlere

Bestil tid hos en af vores behandlere

Ring til vores kundeservice på 7011 0711 Bestil tid