Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Hælpuden

Illustration af hælpuden - Sahva

Under hælen findes en fedtpude, der fungerer som beskyttelse og stødabsorption for hælknoglen. Det er fedtpuden, der giver hælen sin runde facon.

Hælpudesmerter

Smerter i hælpuden kan opstå ved gentagne hårde belastninger som for eksempel ved løb eller spring, hvor der landes på hælen. Smerter kan også opstå ved hårde belastninger i sko uden stødabsorbering.

Årsag

I enkelte tilfælde kan fedtpuden helt ødelægges, hvis den udsættes for et meget kraftigt slag for eksempel fald fra større højde. I de tilfælde, hvor fedtpuden er ødelagt, ses en udposning af fedtpuden på siderne af hælen.

Dette bør du selv gøre

Aflastning af den smerteudløsende aktivitet.

Dette kan Sahva hjælpe med

Sahva kan hjælpe med at finde en stødabsorberende, stabil sko, der sidder tæt om hælen. Endvidere vil vi vejlede i korrekt silikoneindlæg med hælkop, der samler fedtpuden sammen om hælbenet.

Illustration af mellemfod - Sahva

Mellemfoden

Af naturlige årsager kan de problematikker, som er forårsaget af hul-eller platfødder, også medføre svære mellemfodssmerter, idet knoglerne står ude af balance i forhold til hinanden, og dermed trykker og skurer uhensigtsmæssigt mod hinanden - se tegningen nedenfor af disse kubeformede knogler. Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, at det går gruelig galt med ”mekanikken”, hvis de skubbes ud af position.

Bestil tid hos en af vores behandlere

Bestil tid hos en af vores behandlere

Ring til vores kundeservice på 7011 0711 Bestil tid