Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Artikler

1
Nov
2018

Forskellen på kompressionsstrømper og støttestrømper

Støttestrømper, rejsestrømper, løbestrømper, kompressionsstrømper og lymfødemstrømper. Der kan være mange grunde til at bruge særlige strømpStøttestrømper, rejsestrømper, løbestrømper, kompressionsstrømper og lymfødemstrømper. Der kan være mange grunde til at bruge særlige strømper. Men hvad er egentlig forskellene?er. Men hvad er egentlig forskellene?

Læs mere
18
Apr
2018

De tre mest stillede spørgsmål til Sahvas specialist i brystproteser

Johanna er uddannet sygeplejerske og arbejder som klinisk konsulent hos Sahva, hvor hun vejleder brystopererede kvinder til den optimale brystprotese og passende lingeri. Vi har bedt Johanna om at svare på de tre spørgsmål, hun oftest bliver stillet.

Læs mere
14
Feb
2018

Proprioceptiv stimulering med Elements Body

Elements Body er en ortose, som særligt egner sig til børn med spasticitet (Cerebral Parese). Ortosen er en kropsnær dragt udført i et materiale, som yder et konstant tryk mod kroppen. Således vil personen, som anvender dragten, opleve at få større kropsbevidsthed og bedre kontrol over sine bevægelser.

Læs mere
2
Feb
2018

Jeg glemte helt, at jeg manglede et ben

Sahvas Løbeskole for benamputerede blev startskuddet til at genoptage et aktivt liv for Claus Henrik Svendsen, der blev amputeret for blot fire måneder siden.

Læs mere