Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Hvad er Jobst JoViPak?

Jobst JoViPak er resultatet af gennemgribende undersøgelser af, hvordan man bedst muligt kan behandle kronisk ødem og lymfødem, og særligt hvordan det kan gøres nemmere at bandagere sig om natten. Derfor er JoViPak en ideel løsning til dig, der lider af kronisk ødem eller lymfødem i en sådan grad, at du er nødt til at bruge kompressionsbandager om natten.

Bestil tid til måltagning af JoViPak natbandage
JoViPak detaljebilleder

Natlig kompressionsbehandling uden besvær

Det kan ofte være besværligt at skulle bruge almindelige kompressionsbandager om natten – de kan tilmed forstyrre din nattesøvn og dermed ødelægge den efterfølgende dag. Med JoViPak undgår du den slags irritationsmomenter, for JoViPak-produkterne er nemme at bruge og er særligt egnede til brug om natten. Selvom JoViPak er særligt egnet til nattebehandling, fungerer produkterne også som et generelt supplement til din almindelige, daglige brug af kompressionsstrømper.

Hvordan fungerer JoViPak?

JoViPak er designet til at kunne drænere lymfevæske samt til at løsne hårdt og fibrotisk væv.
Teknikken bag JoViPak er små skumgummistykker, som omhyggeligt lægges i langsgående kanaler, for at skabe den rette kompression. For at skabe den bedst mulige kompression på vævet, bruger man fire forskellige typer af skumgummistykker i JoViPak. Skumgummistykkerne varierer i størrelse, elasticitet og hårdhed, og når de presses mod vævet, giver hver eneste bevægelse en masserende effekt, som kan hjælpe dig til et liv i bevægelse.

Brugervenlighed og komfort i højsædet

I udviklingen af JoViPak har både brugervenlighed og komfort for brugeren været i højsædet. Produkterne er nemme at have med at gøre, nemme at tage på, og samtidig så komfortable, at du kan benytte dem om natten uden søvnforstyrrelser.
JoViPak fremstilles i Polartec, som øger komforten for dig. Polartec fremstilles med en todelt strikketeknik, hvor der bruges forskellig tråd på hver side af stoffet. Det betyder, at JoViPak-produkternes inderside leder fugt væk fra huden, mens ydersiden af produktet tørrer hurtigt. Materialet er desuden meget åndbart, så du får en komfortabel kompressionsbehandling. Produkterne kan også fremstilles i Silkweight Power Dry, som er en lettere version af Polartec. Dette materiale anbefales til dig, som har svært ved at tage strømpen af og på, og derfor kan have gavn af et lettere produkt.

Mange varianter – produkter til alle

Jobst JoViPak laves som udgangspunkt i specialsyede størrelser efter dine individuelle mål. På den måde er du sikret en individuel og målrettet behandling af dit ødem eller lymfødem. En specialsyet størrelse optimerer behandlingens effekt, og sikrer at du opnår optimal komfort. Selvom mange af Jobst JoViPak-produkterne fremstilles efter individuelle mål, er der dog nogle produkter, som udelukkende findes i standardstørrelser.

Bestil tid til måltagning