Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Nyhedsmail til dig der er protesebrugere

Få inspiration til et liv i bevægelse. Ved at tilmelde dig vores målrettede nyhedsmail til protesebrugere, modtager du et varieret indhold af viden.

Nyhedsmailen indeholder 2-5 emner om fx:

  • Træningsøvelser til hverdagen
  • Arrangementer og events i hele landet 
  • Mulighed for 1:1 konsultationer
  • Produktinformation og viden om ny teknologi
  • Artikler om livet som protesebruger

Du modtager ca. 4-6 mails om året fra Sahva A/S. De informationer vi beder dig udfylde, bruger vi til, at målrette indholdet af mailen til dig. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen - både i selve nyhedsmailen eller ved at kontakte vores kundeservice på tlf.: 7011 0711 eller pr. mail til info@sahva.dk

* Skal udfyldes
Amputationstype *

Ifølge EU's Databeskyttelsesforordning og dansk lovgivning, har Sahva A/S pligt til at håndtere data om dig sikkert og fortroligt.

Sahva A/S skal i den forbindelse også informere dig om dine rettigheder, når du afgiver et samtykke. Du har indenfor visse rammer ret til: 1) at få at vide, hvilke data vi har om dig, 2) at få data rettet, hvis de er forkerte, 3) at få slettet data om dig, 4) at få en kopi af data vi har om dig, 5) at klage og 6) ikke at være genstand for automatisk profilering, hvis du ikke ønsker det. Du er velkommen til at kontakte Sahvas kundeservice på 7011 0711 eller på info@sahva.dk, hvis du har spørgsmål eller anmodninger ifm. ovenstående. Læs mere information om, hvordan vi håndterer personoplysninger på www.sahva.dk/persondata Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket nederst på alle vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os.

Vi anvender Mailchimp som platfom til vores nyhedsmail. Ved at klikke "Ja tak" anerkender du, at dine oplysninger ovenfor vil blive overført til Mailchimp. Læs mere om Mailchimps privatlivspraksis her.

Har du brug for 1:1 sparring med vores rehabiliteringsteam?vores rehabilitering?

Har du brug for 1:1 sparring med vores rehabiliteringsteam?vores rehabilitering?

Læs mere