Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Dit eget design på protesen

Vi ved, at proteser er meget personlige. Derfor fremstiller vi også mange sjove og flotte proteser, som tager udgangspunkt i dine ønsker. Hvad enten du har en forestilling om at have en Pin Up Girl, et billede af din hund, stjerner på en sort nattehimmel eller noget helt andet, kan vi i langt de fleste tilfælde opfylde dine specifikke ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Et nyt hylster - er for mig – lige så spændende som at skulle vælge design på en ny taske

Sådan udtrykker protesebruger Dorthe Bolther dét, når hun beskriver, hvordan hun forholder sig til udseendet på sin protese. Dorthe Bolther har helt fra start, vidst at hun gerne vil have en protese, der passer til hende – og her mener hun ikke bare i pasform. Den skal være feminin og i hendes stil. Hendes første protese var udsmykket med blonder og har inspireret mange andre kvindelige protesebruger til det samme.

Til en af Sahvas temadage for protesebrugere, mødte hun designstuderende Frederikke Ryhl. Sammen fandt de hurtigt ud af, at det kunne være spændende at gå sammen og udveksle ideer til Dorthes næste protese.


Dorthe havde set sig varm på udtrykket på en smuk tekop med blomster og Frederikke har lavet et design til Dorthes protese ud fra den. I tæt samarbejde med Dorthes bandagist er der kommet denne smukke benprotese ud af det.

 

Det er ikke alle, der som Dorthe, er heldige at rende ind i en designer, der kan male ens protese i hånden, men der er mange flere muligheder, end man måske tror.

Mulighederne er mange

Se flere eksempler her på individuelle hylstre. Har du særlige ønsker til din protese, så tag en snak med din bandagist om dine muligheder. Vi må dog ikke lave hylstre med varemærker/logoer på, uden du selv har fået rettighederne til dette.

 protesehylster i hele eget design

Herunder ses for eksempel Simon på to år, der elsker gravkøer. Hans bandagist Alfonso Diaz har derfor udstyret protesen med gravko og blinkende lys.

 

Bestil tid hos en behandler
Bestil tid hos en af vores behandlere

Bestil tid hos en af vores behandlere

Ring til vores kundeservice 7011 0711 Læs mere