Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Sahvas nyhedsbrev med inspiration og aktiviteter for protesebrugere

Få inspiration til et liv i bevægelse. Med dette nyhedsbrev får du som protesebruger inspirerende nyheder, historier fra andre i samme situation som dig, relevante artikler og invitationer til Sahvas arrangementer for protesebrugere. 
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

* Skal udfyldes
Køn
Protesetype

Ifølge EU's Databeskyttelsesforordning og dansk lovgivning, har Sahva pligt til at håndtere data om dig sikkert og fortroligt.

Sahva skal i den forbindelse også informere dig om dine rettigheder, når du afgiver et samtykke. Du har indenfor visse rammer ret til: 1) at få at vide, hvilke data vi har om dig, 2) at få data rettet, hvis de er forkerte, 3) at få slettet data om dig, 4) at få en kopi af data vi har om dig, 5) at klage og 6) ikke at være genstand for automatisk profilering, hvis du ikke ønsker det. Du er velkommen til at kontakte Sahvas kundeservice på 7011 0711 eller på info@sahva.dk, hvis du har spørgsmål eller anmodninger ifm. ovenstående. Læs mere information om, hvordan vi håndterer personoplysninger på www.sahva.dk/persondata. Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket nederst på alle vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.