Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Funktionel Elektronisk Stimulation (FES) - for fysioterapeuter, sagsbehandlere og andre fagfolk

Arbejder du med borgere, der har dropfødder eller diastaser? I så fald har du muligvis set dem bruge et hjælpemiddel, som en dropfodsskinne eller bandage. Vi er specialister i både dropfodsskinner og FES-systemer.

Teknologisk er det et område i rivende udvikling, og det kan være vanskeligt, som udøvende fysioterapeut at holde sig helt opdateret. Uanset om det er inden for neurologi, ortopædkirurgi eller noget tredje, så tilbyder vi at komme ud og undervise jeres terapeutgruppe, i de mest relevante hjælpemidler, til lige præcis jeres problemstillinger.

FES Systemer - Sahva

Et af vores mest populære oplæg handler om dropfodsskinner, hvor I, på 60-90 minutter, bliver opdateret på nye skinner. Samtidig er der mulighed for at prøve nogle af de dropfodsløsninger, jeres borgere/klienter går med til dagligt. Vi demonstrerer også gerne på egnede borger, så vi sammen kan sparre og finde den bedste løsning.

Alle oplæg kan skræddersys, så det passer bedst muligt til jeres målgruppe.

Vi servicerer hele landet, og vi samarbejder gerne tæt med jer, da I har et indgående kendskab til borgerens funktionsniveau og problemstillinger. Med dette samarbejde kan vi bedst muligt hjælpe jeres borger videre til et højere funktionsniveau og et liv i bevægelse. Du kan downloade printbar informationsflyer her.

Tøv ikke med at kontakte os.

Læs mere om FES systemer
Book FES-teamet til undervisning

Book FES-teamet til undervisning

Kontakt os her