Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Underbensprotese

En underbensprotese er individuel og konstrueres ud fra din alder, din helbredstilstand, dit amputationsniveau og dine ønsker til protesens funktionalitet. Det er vigtigt for os, at vi finder frem til den bedst mulige løsning for dig. Derfor vægter vi samtalen omkring din protese lige så højt som den individuelle måltagning til protesen.

Om underbensproteser

En underbensprotese vil typisk bestå af et hylster, der omslutter din benstump, og et rør, som fører ned til en protesefod, der fjedrer let, når du går. Som underbensamputeret kan du ofte fortsætte med at leve det liv, du levede før operationen, med en protese.

Protesens hylster er ofte fremstillet af materialer som plast, silikone, laminat, kulfiber eller en kombination af disse. Under hylsteret har du en liner, der beskytter din hud og gør det mere behageligt at have protesen på. Protesefoden kan fås i mange variationer og fremstilles i forskellige materialer.

Der opstår mange spørgsmål i forbindelse med en amputation. Meget føles anderledes, og ofte er man havnet helt uforberedt midt i det hele. Hvilken protese får jeg? Hvem betaler? Kommer jeg til at gå normalt igen? Vil du læse mere om de mange valg, muligheder og nye situationer, du står over for som ny protesebruger, kan du finde information her.

Bestil tid

Underbensprotese på aktiv mand - Sahva

Mand med underbensprotese - Sahva

Dreng med underbensprotese - Sahva