Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Kenevo proteseknæled

Kenevo er et mikroprocessorstyret proteseknæled, der er designet til at understøtte et sikkert gangmønster. Med fokus på stabilitet og sikkerhed gør proteseknæleddet det muligt for dig at få et liv i bevægelse, selvom du har behov for ekstra støtte. Det støtter dig i at færdes sikkert på både trapper og ramper, og hjælper dig, når du skal rejse dig eller sætte dig ned. Proteseknæet har flere indbyggede støttefunktioner og indstillinger, som giver dig mere frihed og sikkerhed, når du skal håndtere dagligdagens opgaver.

 (Klik på pilene eller kør billederne til siden for flere billeder)

”Fire knæ i ét” – et intelligent knæ

Med Kenevo proteseknæleddets præcise og intelligente målinger, bliver det muligt for dig at opnå et gangmønster med langt færre uhensigtsmæssige bevægelser, så du kan opleve stabilitet og sikkerhed i din hverdag. Knæleddet har 4 forskellige indstillinger, kaldet A, B, B+ og C. De forskellige indstillinger gør, at dit knæ kan følge med dig og din udvikling, uanset om du får brug for mere eller mindre støtte. Indstillingerne spænder fra indstilling A, som giver maksimal sikkerhed med et helt låst knæled, til indstilling C, som minder om et naturligt knæ, der kræver, at du selv har en vis mobilitet. I et samarbejde mellem dig, din fysioterapeut og din bandagist vurderes det, hvilken indstilling, der passer til dig. Det er din bandagist, der indstiller proteseknæleddet.

En sikker hverdag

Kenevo proteseknæled har en indbygget snublesikring, så modstanden i knæet øges kraftigt, hvis du er ved at snuble. På den måde forhindrer proteseknæet, at din protese knækker sammen under dig, og at du falder. Proteseknæet har desuden en indbygget funktion, som gør, at du selv med låst knæled, kan opleve en høj grad af støtte, når du skal rejse dig eller sætte dig ned. Knæets mange funktioner og egenskaber betyder, at det kan give stor sikkerhed og stabilitet for dig, der har behov for ekstra støtte i hverdagen.

Er du interesseret i at høre mere om Kenevo proteseknæled, kan du kontakte din bandagist, som kan vurdere, om knæet er egnet for dig og dine behov.

Bestil tid hos en behandler