Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Kompressions shorts til mænd og kvinder

Mobiliserer og aktiverer lymfødem i genitalområdet. Med Mobiderm Intimate Shorts tilbyder vi endelig et specifikt udviklet produkt til patienter med genitale lymfødemer.
Mobiderm Intimate Shorts er udviklet sammen med sundhedspersonale og brugerne for at imødekomme alle tænkelige krav og ønsker. Resultatet er et produkt med en løs/udtagelig pelotte med Mobidermstruktur i et diskret design.

Bestil tid til måltagning hos vores behandler

• Færdig løsning til kvinder og mænd med ødem i genitalområdet.
• Kan kombineres med lår/lyskestrømper ved behov for behandling af hele benet.
• Specielt udformede pelotter med Mobidermstruktur med forskelligt design til mænd og kvinder.
• Anvendes dag og nat afhængig af behov.
• Den patenterede struktur stimulerer og aktiverer lymfesystemet.

Mobiderm Intimate Shorts - fås hos Sahva

Materialets udformning
Kompressionen i materialet er vel gennemtænkt med et gradueret tryk, der modsvarer 15-20 mmHg rundt om bækkenområdet, hvor pelotten også er placeret. Ved benafslutningen er kompressionen kun ca. 5 mmHg, hvilket gør at shortsene med fordel kan kombineres med overlappende medicinske kompressionsstrømper (lår/lyske strømper). Da det er funktionen fra Mobidermstrukturen som aktiverer lymfetransporten er kompressionsgraden fuldt tilstrækkelig for at opnå en effekt.

Mobiderm Intimate Shorts har pelotter med Mobidermstruktur som kan tages ud og vaskes separat. Disse pelotter er forskellige i udformningen alt efter om det er til kvinder eller mænd, for at sikre en god pasform og effekt.
Vaskes i maskine ved maksimalt 40 grader. Holdbarhed på ca. 6 måneder.

Sammen med tre behandlingscentre i Frankrig har firmaet også gennemført et medicinsk studie med Mobiderm Intimate Shorts. Studiet viser ekstremt positive resultater og blev præsenteret i 2022 ved 46th European Society of Lymphology Congress.

Målskema Mobiderm Shorts - fås hos Sahva

Om Lymfødem

Lymfødem er en kronisk lidelse, der opstår, fordi funktionen i lymfesystemet er nedsat. Lymfødem viser sig som en vedvarende hævelse af især arme og/eller ben, men kan også være andre steder på kroppen; for eksempel omkring det genitalområde.

Bestil tid hos en behandler