Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Tilmeld dig Sahvas nyhedsmail for brystopererede

Sahva A/S har skabt en nyhedsmail kun til dig, der er brystopereret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail sender vi dig en mail ca. 4-6 gange årligt.

Indholdet kan varierer mellem følgende:

  • relevante artikler
  • information om brystproteser, produkter og tilbehør til proteserne
  • arrangementer ude i vores klinikker - fx i samarbejde med vores leverandører
  • gode tilbud på lingeri, homewear og badetøj

  
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen - både i selve nyhedsmailen eller ved at kontakte vores kundeservice på tlf.: 7011 0711 eller pr. mail til info@sahva.dk

Ved tilmelding modtager du en velkomst-rabat på 10%. Rabatkoden kan indløses, når du handler på vores webshop. Her kan du vælge imellem lingeri, badetøj eller proteser eller tilbehør hertil.

* Skal udfyldes

Ifølge EU's Databeskyttelsesforordning og dansk lovgivning, har Sahva A/S pligt til at håndtere data om dig sikkert og fortroligt.

Sahva A/S skal i den forbindelse også informere dig om dine rettigheder, når du afgiver et samtykke. Du har indenfor visse rammer ret til: 1) at få at vide, hvilke data vi har om dig, 2) at få data rettet, hvis de er forkerte, 3) at få slettet data om dig, 4) at få en kopi af data vi har om dig, 5) at klage og 6) ikke at være genstand for automatisk profilering, hvis du ikke ønsker det. Du er velkommen til at kontakte Sahvas kundeservice på 7011 0711 eller på info@sahva.dk, hvis du har spørgsmål eller anmodninger ifm. ovenstående. Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsmails ved at klikke på afmeldingslinket nederst på alle vores nyhedsmails eller ved at kontakte os. Læs mere information om, hvordan vi håndterer personoplysninger på www.sahva.dk/persondata

Vi anvender Mailchimp som platfom til vores nyhedsmail. Ved at klikke "Ja tak" anerkender du, at dine oplysninger ovenfor vil blive overført til Mailchimp. Læs mere om Mailchimps privatlivspraksis her.

Kender du til BrystRum på Facebook?

Du har også mulighed for at tilmelde dig vores Facebookgruppe BrystRum. Det er en lukket Facebookgruppe kun for kvinder, der er blevet brystopereret eller står overfor en operation. I dette rum kan du trygt udveksle erfaringer og tanker med andre kvinder i samme situation. Du kan også til enhver tid stille spørgsmål til Sahvas specialister inde i BrystRum.

Anmod om medlemskab til BrystRum her

Bestil tid hos vores behandler

Bestil tid hos vores behandler

Ring til vores kundeservice 7011 0711 Læs mere