Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Sahvas nyhedsbrev med information og tilbud til brystopererede

Sahva faciliterer netværk og nyheder for dig, der er brystopereret. Få inspiration til et godt liv, relevante artikler, og invitationer til Sahvas arrangementer for brystopererede kvinder samt gode tilbud på lingeri.  
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Ved tilmelding modtager du en velkomstrabatkode på 10%, som du kan indløse, når du handler lingeri, badetøj og sportstøj til brystopererede i vores webshop

* Skal udfyldes

Ifølge EU's Databeskyttelsesforordning og dansk lovgivning, har Sahva pligt til at håndtere data om dig sikkert og fortroligt.

Sahva skal i den forbindelse også informere dig om dine rettigheder, når du afgiver et samtykke. Du har indenfor visse rammer ret til: 1) at få at vide, hvilke data vi har om dig, 2) at få data rettet, hvis de er forkerte, 3) at få slettet data om dig, 4) at få en kopi af data vi har om dig, 5) at klage og 6) ikke at være genstand for automatisk profilering, hvis du ikke ønsker det. Du er velkommen til at kontakte Sahvas kundeservice på 7011 0711 eller på info@sahva.dk, hvis du har spørgsmål eller anmodninger ifm. ovenstående. Læs mere information om, hvordan vi håndterer personoplysninger på www.sahva.dk/persondata. Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket nederst på alle vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Facebookgruppen Brystrum

Du har også mulighed for at tilmelde dig vores Facebookgruppe BrystRum, som er en lukket Facebookgruppe for kvinder, der er blevet brystopereret eller står overfor en operation. I dette rum kan du trygt udveksle erfaringer og tanker med andre kvinder i samme situation. Du kan også til enhver tid stille spørgsmål til vores specialister inde i BrystRum. 

Bestil tid hos vores behandler

Bestil tid hos vores behandler

Ring til vores kundeservice 7011 0711 Læs mere