Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Arm- og håndproteser til særlige formål

Ud over de klassiske protesetyper, som efterligner den anatomiske hånd/arm og funktion, er det også muligt at få proteser til særlige formål. Hos Sahva ønsker vi at tilgodese alle de individuelle behov, som du måtte have. Vi har stor erfaring med at lave proteser til særlige formål. Hvad enten du har et ønske om at spille trommer, køre på motorcykel eller bare kunne vaske op i dagligdagen, kan vi i langt de fleste tilfælde opfylde dine specifikke ønsker. Det er vigtigt for os, at vi finder frem til den bedst mulige løsning for dig. Derfor vægter vi samtalen omkring din protese lige så højt som den individuelle måltagning til protesen.

 

Cykelanordninger

En cykelanordning er et enkelt protesehylster, som er formet efter armstumpen. Protese-hylsteret monteres i forlængelse af en styrepind, som er monteret på cykelstyret med et kugleled. Der tages altid højde for, at armstumpen er let at få ud af protesehylsteret igen ved tegngivning i trafikken eller i tilfælde af uheld, og cyklen vælter. Anordningen kan tages af og flyttes til anden cykel, hvis du har behov for det, og fås i mange farver.

 (Klik på pilene eller kør billederne til siden for flere billeder)


Håndledsmanchetter

Håndledsmanchetten sættes på armen ved håndleddet. På manchetten monterer du forskellige redskaber. Det kan for eksempel være en kniv, en kartoffelskræller, en blyantholder eller redskaber fremstillet til andre individuelle funktioner. Redskaberne kan skiftes ud i forhold til dine daglige behov.

 (Klik på pilene eller kør billederne til siden for flere billeder)


Specialproteser

En specialprotese er en protese uden kabeltræk eller myoeletrisk styring. Protesen laves med henblik på kun at blive brugt i specifikke situationer, hvor den har stor gavn for dig. Derfor har den funktionsspecifikke greb, der kan udskiftes.

Det kan eksempelvis være til maleren, der skal have et bestemt greb til styring af malerrullen, golfspilleren, som skal svinge golfkøllen eller musikeren, som skal spille på sin guitar. Denne type protese kan også laves i en forstærket udgave, så den kan bruges til styrketræning.

 (Klik på pilene eller kør billederne til siden for flere billeder)

Bestil tid