Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Hvornår har jeg brug for et Providence Nightbrace-korset?

Varianter af Providence korset - Sahva

Har du fået konstateret skoliose, kan det være, at du skal bruge et Providence Nightbrace-korset. Skoliose er skævheder i rygsøjlen og kan kræve behandling med et korset for at forhindre at skævhederne i ryggen bliver værre. I nogle tilfælde kan et korset også rette op på skævhederne. Providence Nightbrace skal du kun anvende om natten.

Det er vigtigt for os, at vi finder frem til den bedst mulige løsning for dig. Derfor vægter vi samtalen omkring dit korset lige så højt som den individuelle måltagning til korsettet.
Et Providence Nightbrace-korset er fremstillet i plast med blød polstring. Det tages på liggende og lukkes foran med velcrobånd. Korsettet formes efter gipsafstøbning eller måltagning af din overkrop.

Læs mere om hvordan korsettet laves, påføres og anvendes her

Bestil tid hos en behandler

De mest almindelige årsager til brug af et Providence Nightbrace-korset er:

•  Scoliose
•  S-eller C-formet krumning af rygsøjlen
•  Scheurermann

Personliggør dit korset
Hos Sahva ved vi, at det kan være vigtigt for dig, at dit hjælpemiddel afspejler din personlighed. Derfor tilbyder vi, at du selv kan vælge farve og mønster til din ortose og på den måde sætte dit eget præg på dit korset. Se dine valg her

Vælg selv farve til dit korset - Sahva

Sidder mit korset rigtigt?

Det er vigtigt løbende at holde øje med pasformen af korsettet, da det muligvis skal justeres eller udskiftes over tid. Afhængig af hvorfor du skal bruge et korset, kan både lidelsen og behovet også ændre sig. Derfor er det vigtigt ikke at bruge korsettet forkert eller unødigt.
Skal korsettet afhjælpe en lidelse, bør du ikke bruge det længere, når din bandagist vurderer det.
Det er vigtigt, at du har den rigtige bandage, som passer til dit behov. Der kan være stor forskel på, hvad der passer til hver enkelt, og derfor bør du altid konsultere Sahva, så vi kan sikre os, at din ryg får den rette behandling. Vi instruerer dig altid i, hvordan og hvor meget dit korset skal bruges.

Gode råd
• Vi anbefaler, at du vasker korsettet i hånden med et flydende vaskemiddel til tekstil.
• Lad aldrig korsettet tørre direkte på en radiator eller anden varmekilde, men læg den i stedet på et håndklæde og lad den tørre.

Har du skoliose? Lad mig hjælpe.

Har du skoliose? Lad mig hjælpe.

Bestil en tid hos vores behandler - ring 70110711 Book tid