Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Efter rygoperation bruges et Brønnum-korset

Brønnum korset - individuelt fremstillet - Sahva

Et Brønnum-korset bruger du kun midlertidigt for at stabilisere ryggen efter en operation.
Det er vigtigt for os, at vi finder frem til den bedst mulige løsning for dig. Derfor vægter vi samtalen omkring dit korset lige så højt som den individuelle måltagning til korsettet.
Brønnum-korsettet er fremstillet i plast med blød polstring og lukkes i siderne med velcrobånd. Korsettet formes efter gipsafstøbning eller med et 3D-program (CAD/CAM).

Bestil tid hos en behandler

De mest almindelige årsager til brug af et Brønnum-korset er:

• Nyopererede, neuromuskulære scolioser [lateral deviation af rygsøjlen]
• Ustabile frakturer
• Stabilisering af rygsøjlen

Personliggør dit korset
Hos Sahva ved vi, at det kan være vigtigt for dig, at dit hjælpemiddel afspejler din personlighed. Derfor tilbyder vi, at du selv kan vælge farve og mønster til din ortose og på den måde sætte dit eget præg på dit korset. Se dine valg her

Vælg farve på din ortose - Sahva

Sidder korsettet rigtigt?

Det er vigtigt løbende at holde øje med pasformen af korsettet, da det muligvis skal justeres eller udskiftes over tid. Afhængig af hvorfor dit skal bruge et korset, kan både lidelsen og behovet også ændre sig. Derfor er det vigtigt ikke at bruge korsettet forkert eller unødigt.
Skal korsettet afhjælpe en lidelse, bør det ikke bruges længere, når bandagisten vurderer det.
Det er vigtigt, at din krop har den rigtige bandage, som passer til behovet. Der kan være stor forskel på, hvad der passer til hver enkelt, og derfor bør du altid konsultere Sahva, så vi kan sikre os, at din ryg får den rette behandling. Vi instruerer dig altid i, hvordan og hvor meget korsettet skal bruges.


Gode råd
• Vi anbefaler, at du vasker bandagen i hånden med et flydende vaskemiddel til tekstil.
• Lad aldrig bandagen tørre direkte på en radiator eller anden varmekilde, men læg den i stedet på et håndklæde og lad den tørre.

Ring eller book en tid

Ring eller book en tid

Ring til vores kundeservice 70 11 07 11 og book et møde. Book en tid