Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Hvad er et 3-punktskorset? (trepunktskorset)

3-punktskorset fra Sahva

(Her ses én model af Sahvas mange varianter)

Et 3-punktskorset begrænser bevægelser i ryggen ved at holde ryggen strakt og immobil. 3-punktskorsettet består af en ramme i letvægtsaluminium med sikkerhedsspænder i kompositmaterialer og polstring af vinyllæder.

Du kan have brug for et 3-punktskorset, hvis du fx har fået en fraktur i ryggen, hvis din ryg er gået ud af led, ved slidgigt i lænden eller ved knogleskørhed. For at sikre optimal pasform kan korsettet justeres i både højde og bredde, ligesom brystpladen kan vinkel-indstilles.

Bestil tid hos en behandler

De mest almindelige årsager til brug af et 3-punktskorset er:

• Til behandling af frakturer [brækket ryg]
• Luksationer [når ryggen er gået af led]
• Osteoporose [knogleskørhed]
• Artrose [slidgigt]

Sidder korsettet rigtigt?

Det er vigtigt løbende at holde øje med pasformen af korsettet, da det muligvis skal justeres eller udskiftes over tid. Afhængig af hvorfor dit skal bruge et korset, kan både lidelsen og behovet også ændre sig. Derfor er det vigtigt ikke at bruge korsettet forkert eller unødigt.
Skal korsettet afhjælpe en lidelse, bør det ikke bruges længere, når bandagisten vurderer det.
Det er vigtigt, at din krop har den rigtige bandage, som passer til behovet. Der kan være stor forskel på, hvad der passer til hver enkelt, og derfor bør du altid konsultere Sahva, så vi kan sikre os, at din ryg får den rette behandling. Vi instruerer dig altid i, hvordan og hvor meget korsettet skal bruges.

Gode råd
• Vi anbefaler, at du vasker bandagen i hånden med et flydende vaskemiddel til tekstil.
• Lad aldrig bandagen tørre direkte på en radiator eller anden varmekilde, men læg den i stedet på et håndklæde og lad den tørre.

Rygsmerter? Lad os finde en løsning til dig

Rygsmerter? Lad os finde en løsning til dig

Ring til vores kundeservice og book en tid. Book tid