Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Stabiliser ryggen midlertidigt med et Brønnum-korset

Brønnum korset - individuelt fremstillet - Sahva

Et Brønnum-korset skal dit barn kun bruge midlertidigt for at stabilisere ryggen efter en operation.
Det er vigtigt for os, at vi finder frem til den bedst mulige løsning til dit barn. Derfor vægter vi samtalen omkring korsettet lige så højt som den individuelle måltagning.

Hvad skal du vide om Brønnum-korsettet?
Brønnum-korsettet er fremstillet i plast med blød polstring og lukkes i siderne med velcrobånd. Korsettet formes efter gipsafstøbning eller med et 3D-program (CAD/CAM). Er der noget, dit barn er allergisk overfor, bør du oplyse dette til Sahvas personale, som så vil tage hensyn til dit barns allergi ved valget af de materialer, der har kontakt med huden.

Bestil en tid til en konsultation

De mest almindelige årsager til brug af et Brønnum-korset er:
• Nyopererede, neuromuskulære scolioser [lateral deviation af rygsøjlen]
• Ustabile frakturer
• Stabilisering af rygsøjlen

Personliggør dit barns korset
Hos Sahva ved vi, at det kan være vigtigt for dit barn, at hjælpemidlet afspejler deres personlighed. Derfor tilbyder vi, at dit barn selv kan vælge farve og mønster til ortosen. På den måde kan de sætte deres eget præg på korsettet.
Se hvilke valgmuligheder der findes

Vælg farve på din ortose - Sahva

Sidder korsettet rigtigt?

Når dit barn skal påføres korsettet gøres dette liggende. Husk altid at give dit barn en undertrøje (helst uden syninger) på under korsettet. Det er vigtigt at skifte undertrøje ofte samt tage daglige bade. Hvis du opdager trykmærker på dit barn, som ikke forsvinder efter 20 minutter, er det tegn på for højt tryk og kan udvikle sig til tryksår. Tag i den situation hurtigst mulig kontakt til jeres Sahva-behandler, så korsettet kan blive tilpasset.
Det er vigtigt løbende at holde øje med pasformen af korsettet, da det muligvis skal justeres eller udskiftes over tid. Afhængig af hvorfor dit barn skal bruge et Brønnum korset, kan behovet også ændre sig. Det er vigtigt ikke at bruge korsettet forkert eller unødigt.

Gode råd
• Vi anbefaler, at du vasker korsettet i hånden (indvendigt og udvendigt) med et flydende vaskemiddel til tekstil.
• Lad aldrig bandagen tørre direkte på en radiator, i solen eller anden varmekilde, men læg den i stedet på et håndklæde og lad den tørre.

Lad os hjælpe dit barns ryg -  book en tid

Lad os hjælpe dit barns ryg - book en tid

Ring til vores kundeservice 70 11 07 11 og book tid til en konsultation Book en tid