Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Beskyttelse af dit barns hoved

Varianter af hjelme - Sahva

(Her ses et udsnit af de bløde varianter)

Hvis du fx lider af epilepsi eller balanceforstyrrelser, så kan du have brug for en beskyttelseshjelm permanent eller midlertidigt. En hjelm sørger for at passe på dit hoved, hvis du er i risiko for pludselig og uden varsel at falde fx ved hyppige epileptiske anfald. En hovedbeskyttelseshjelm fremstilles i lette materialer og sørger for god ventilation til hovedet samtidig med, at den beskytter mod stød og slag. Der findes også hjelme, der kan bruges til midlertidig beskyttelse efter kraniekirurgi.

Bestil tid hos en behandler

Sidder min hjelm rigtigt?

Det er vigtigt løbende at holde øje med pasformen af hjælpemidlet, da hjelmen muligvis skal justeres eller udskiftes over tid. Afhængig af hvorfor du skal bruge en hjelm, kan både lidelsen og behovet også ændre sig. Derfor er det vigtigt ikke at bruge hjelmen forkert eller unødigt.

Skal hjelmen afhjælpe en skade, bør du ikke bruge den længere, når skadestedet igen er stabilt.
Det er vigtigt, at du har den rigtige bandage, som passer til dit behov. Der kan være stor forskel på, hvad der passer til hver enkelt. Din behandler i Sahva har fagligheden til at vurdere præcis hvilken type hjelm, der passer specielt til dine forudsætninger og behov. Derfor instruerer og hjælper vi dig med at finde den helt rigtige hjelm, så vi kan være sikre på, at du får den rette behandling.

Gode råd
• Vi anbefaler, at du vasker hjelmen i hånden med et flydende vaskemiddel til tekstil.
• Lad aldrig hjelmen tørre direkte på en radiator eller anden varmekilde, men læg den i stedet på et håndklæde og lad den tørre.

Book en tid hos en af vores behandlere

Book en tid hos en af vores behandlere

Ring til vores kundeservice på tlf.: 70 11 07 11 Book tid