Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Hvordan kan slidgigt i knæet afhjælpes?

Prøv en Unloader hos din Sahva behandler! En Unloader er en innovativ knæskinne. Den er klinisk gennemtestet og fundet effektfuld til netop aflastning af knæ med slidgigt på enten inderside eller yderside af knæet - eller hvis smerter er pga. artrose eller meniskskader.
Knæskinnerne fra produktserien Unloader er en sikker, enkel og ikke-kirurgisk behandling af de symptomer, der forbindes med osteoarthritis (OA), dvs. slidgigt i knæet.
Efter en korrekt montering, vil du mærke, at belastningen i knæet ændres. Det område, der før gav dig smerter, er nu ikke længere i kontakt med hinanden, hvilket afhjælper smerter og giver mulighed for en – ofte væsentlig – øget gangdistance.
Unloader - før og efter - Sahva

Nem og let at bruge
Skinner fra produktserien Unloader vejer mindre end andre knæskinner. For bedst effekt monterer du den direkte på huden. Den er nem at tage på, og kan let skjules under tøjet. Skinnen har et dynamisk trepunktssystem, som aflaster den gigtramte del af knæet. Produktserien Unloader har flere varianter afhængig af sværhedsgraden af din slidgigt. Se produktvideo fra producenten

Unloader montering - Sahva

Hvad er prisen for en Unloader?

Hvis du dagligt går med smerter, vil du hurtigt mærke, om skinnen er en god løsning for dig.
Prøv en Unloader under din konsultation hos Sahva, og undgå eller udskyd en eventuel operation.

Såfremt din speciallæge/ortopædkirurg finder brugen af en Unloader gavnlig for dig, kan Sahva hjælpe dig med din bevillingsansøgning hos kommunen. Tal med din Sahva-behandler om bevillingen.

Bestil tid hos en behandler

Unloaderen nem og let at tage på - Sahva

Bestil tid hos vores behandler

Bestil tid hos vores behandler

Ring til vores kundeservice 70 11 07 11 Book tid