Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

C-Brace 2.0®

Hvad er en C-Brace?

C-Brace er verdens første mekatroniske stå- og svingfasekontrollede ortose-system (SSCO®), der på unik vis styrer både stå- og svingfasen hydraulisk med en mikroprocessorsensor. C-Bracen støtter dig i hele gangfasen og tilpasser sig kontinuerligt hverdagssituationer. Blandt andet kan den understøtte dig under navigering på skråninger, gang i ujævnt terræn, ved trappegang og ved eksempelvis den belastning, der opstår i sætte/rejse sig-situationer.

Hvad er nyt i forhold til C-Brace 1.0?

C-brace 2.0 er både mindre end sin forgænger 1.0, hvilket betyder, at du kan have den på diskret under et par bukser. Den er ligeledes lettere, hvilket gør, at du bliver mindre træt, da du skal bruge mindre energi på at gå. Som noget nyt kan den kontrolleres med den tilhørende app, der gør justering, aktivering og skift mellem forskellige stadier mere gnidningsfri.

 

Hvem kan have gavn af C-Brace 2.0?

C-brace 2.0 kan være et nyttigt hjælpemiddel til dig som har post-polio eller neurologiske komplikationer, der har resulteret i delvis eller hel lammelse, der påvirker knæleddet og nedefter.

 

Udvalgte funktioner og fordele:

  • Intuitiv microprocessor-sensor-teknologi
  • Dynamiske bevægelsessekvenser med sensitiv, hydraulik-kontrol
  • Let indstilling via set-up app for behandlere
  • Brugervenlig tilpasning til hverdagssituationer ved hjælp af cockpit-appen for brugere
  • Understøtter hele gangcyklussen dynamisk og øjeblikkeligt
  • Understøtter fleksion ved belastning
  • Understøtter naturlig kropsholdning

Magnus fortæller

Magnus Eriksen er lam i højre ben efter en skiulykke. Han er som den første i Skandinavien blevet udstyret med en C-Brace 2.0.

C-Bracen giver mig en mere aktiv hverdag, hvor min kørestol ikke længere er min prioritet, men hvor C-Bracen træder i stedet for kørestolen. Det vil sige at jeg kan være mere social... for eksempel hvis man er på en café og der lige er 2-3 trin op, så kan jeg i stedet for at skulle manøvrere rundt med min kørestol, så kan jeg bare træde stille og roligt op af trapperne. Det vil også sige at jeg har mere overskud til mine venner.

Sahva og Ortobock er i tæt samarbejder i forbindelse med tilpasning og udlevering af den nye C-Brace 2.0 - Sahva

Sahvas bandagister

Alle Sahvas bandagister er statsautoriserede specialister. Sahva er som den eneste bandagistvirksomhed i Danmark certificeret til at kunne justere og udlevere C-Brace 2.0. Ring og hør nærmere eller bestil tid til en uforpligtende konsultation hos en af vores bandagister.

 

 

 

Bestil tid hos en behandler