Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

WalkAide

WalkAide et Funktionelt Elektrisk Stimulationssystem (FES), der kan afhjælpe dropfod. Denne type ortose genopretter kommunikationen mellem musklerne og hjernen via to små elektroder, som sættes fast på huden og får foden til at løfte sig. Det er vigtigt for os, at vi finder frem til den bedst mulige løsning for dig. Derfor vægter vi samtalen omkring din ortose ligeså højt som den individuelle måltagning til ortosen.

Sådan fungerer WalkAide

WalkAide består af en bomulds- og plastmanchet, med en sensor og stimulator. Manchetten sættes rundt om dit ben under knæet og holdes fast ved hjælp af et justerbart bånd. Gel-elektroder sættes på individuelt tilpassede felter og sættes derefter på huden over den nerve, der aktiverer musklerne, som løfter foden. Systemet anvender et accelerometer til at analysere bevægelserne i dit ben. Teknologien gør, at dit fodled modtager de rigtige signaler på de rigtige tidspunkter, således at din gangfunktion forbedres markant og giver dig en mere naturlig gang. WalkAide har desuden et tilhørende ganganalyse-system, som gør det muligt at følge din udvikling og se, hvilke forbedringer, systemet giver dig.

Få mere frihed, mobilitet og uafhængighed

Måske tænker du, at WalkAide lyder som et avanceret og stort apparat, men systemet er faktisk et yderst mobilt hjælpemiddel. Det er nemt at tage på, har en smart størrelse og kan bruges under de fleste bukser. Det bruger helt almindelige AA-batterier, og har en gennemsnitlig batterilevetid på 30 dage. Det gør det nemmere for dig, der gerne vil slippe for at skulle oplade dit FES-system dagligt. Gennem det brugervenlige design, den smarte teknologi og den lange batterilevetid, kan WalkAide hjælpe dig til et liv med mere frihed, mobilitet og uafhængighed i hverdagen.

Kontakt Sahvas specialister i elektroniske dropfodsstimulatorer

Dreng iført WalkAide - Sahva

Bestil tid hos vores FES-team

Bestil tid hos vores FES-team

Ring til vores kundeservice 7011 0711 Læs mere