Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

TurboMed Xtern dropfodsskinne

Hvad er Turbomed Xtern?

TurboMed Xtern er det mundrette navn på en af de nyeste versioner af dropfodsskinner. Den er udviklet af en fransk-canadier, som selv har dropfod.
Han følte, ikke at nogen af de nuværende skinner på markedet kunne understøtte hans behov for fortsat at være aktiv og nyde vandreture og klatring – derfor udviklede han TurboMed.

 

En skinne til de aktive

Skinnen er fremstillet i et stærkt, men meget fleksibelt plastmateriale, der giver dig en dynamisk gangfunktion. Dropfodsskinnen egner sig derfor til dig, der lever et aktivt liv og derfor har brug for en robust skinne, som kan tåle alt fra saltvand til sand. Skinnen er meget stabil og giver dig optimal støtte – blandt andet hvis du oplever at dit ankelled er ustabilt. Det er derfor næsten umuligt for dig at vrikke om, når du har skinnen på.
TurboMed Xtern monteres uden på din sko, hvilket er en fordel for dig, der har neuropati eller diabetes.


Funktioner og fordele:

  • Monteres uden på din sko
  • Ingen hudkontakt med din fod eller ankel
  • Velegnet ved gang i ujævnt terræn
  • Meget holdbar termoplast
  • Kan nemt monteres på flere forskellige sko
  • Symmetrisk design - passer derfor både til din højre og venstre fod.

 

Sahvas bandagister

Vores bandagister er alle autoriserede og kan give dig optimal vejledning i et bredt udvalg af ortoser. Vi møder dig der, hvor du er, og det er vigtigt for os, at vi finder frem til den bedst mulige løsning for dig.

Fysioterapeut tjekker gang med Turbomed dropfodsskinne - Sahva

Vores kunder fortæller

Lars som har dropfod siger følgende om Turbomed:

”Generelt er skinnen fantastisk, den er perfekt til natur og gåture også selvom jeg går langsomt og knapt så langt. Jeg skal ikke være bange for at vrikke om og jeg snubler ikke på grund af min dropfod. Xtern er meget let at montere og det tager mig stort set ikke længere tid at tag den på end sko uden skinne. Jeg har lige investeret i et par rigtig gode vandrestave for at alt bliver lidt mere “normalt” og jeg kommer væk fra krykker. Et super relevant produkt til mit ønske om at være aktiv og udenfor.

 

Ring og hør nærmere eller bestil tid til en uforpligtende konsultation hos en af vores bandagister.

Bestil tid