Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Smerter i fingrene

Oplever du, at din evne til at gribe eller holde om ting er blevet sværere og muligvis også smertefuld? Vi bruger vores hænder til utrolig mange gøremål i løbet af en dag – binde sko, spise med bestik eller skrive med en kuglepen.
Ved at bruge Silversplints – en finger-ortose som i nogle tilfælde kan minde om en fingerring - kan vi korrigere den fejlstilling eller funktionsnedsættelse, der påvirker din håndfunktion. Hos nogle kan de endda virke smertelindrende, hvis de bruges dagligt.

Varianter af Sliversplints - Sahva

(Her ses et udvalg af Sahvas mange Silversplint varianter)

Hvordan virker silversplints?

Hovedformålet med silversplints er at optimere din hånds grebsfunktion ved at stabilisere dine fingerled. Vores Silversplints kan konstrueres, så de forhindrer, begrænser eller fremmer en bevægelse hos dig.

Alles hænder er forskellige, og derfor bliver alle vores Silversplints lavet efter individuelle mål af specialister. Til den opgave bruger vi ringmål eller gipsafstøbning. Silversplints er fremstillet af 925 Sterling sølv og indeholder ikke nikkel.

Bestil tid hos en behandler

De mest almindelige årsager til brug af Silverplints: 

  • Leddegigt og slidgigt
  • Følger efter nerveskader
  • Ehlers-Danlos syndrom
  • Hypermobilitet

Sidder min Silversplint korrekt?

Det er vigtigt løbende at holde øje med formen af Silversplint, da den muligvis skal justeres eller glødes.
Afhængig af hvorfor du skal bruge en Silversplint/finger-ortose, kan både lidelsen og behovet også ændre sig. Tal med din behandler hos Sahva om det, hvis du er i tvivl.

Gode råd
Dine ringe bør regelmæssigt renses for snavs fra sæbe, creme og andet, der risikerer at irritere huden. Brug sølvpudsemiddel eller tandpasta, som har en skånsom slibende effekt, og som endda indeholder bakteriedræbende stoffer.

Hold jævnligt øje med at der ikke er ved at opstå brud på din silversplint. Mindst én gang årligt bør der foretages glødning af din ring for at undgå træthedsbrud. Det er normalt, at der opstår spændinger, og den varme og syrebehandling, der foretages under glødning sikrer, at molekylerne ligger rigtigt igen. Ved at passe godt på dine ringe, så kan du have glæde af dem i mange år.

Smerter i fingrene? Lad os kigge på det sammen,

Smerter i fingrene? Lad os kigge på det sammen,

Ring til vores kundeservice 70 11 07 11 - book en tid hos en behandler. Læs mere