Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Hjælp til dig der har Ehlers Danlos Syndrom

HYMO er en dynamisk tekstil ortose - beklædningsgenstand til kroppen. Ortosen sidder tæt mod din krop og kan forbedre din holdning og give øget ledstabilitet. Ortosen er med til at stabilisere og begrænse bevægelsesomfanget i dine led f.eks i hofte eller skulder.
En dynamisk tekstil ortose er blandt andet udviklet til dig, der lider af Ehlers Danlos Syndrom. Syndromet kan både give hyperelasticitet af led samt skørhed af bindevæv. Det kan blandt andet give ledproblemer, brok og blodkarforandringer. 

Alt efter hvilke behov, du har, kan du vælge mellem forskellige typer af dragter, der beskytter kroppen og holder leddene på plads. Fås som bluse og/eller buks – og her findes der igen forskellige muligheder for tilpasning i længden på ærmer og bukseben. Søger du en dynamisk tekstil ortose til børn - klik her

HYMO dynamiske tekstile ortoser - Sahva

(Her ses et udsnit af nogle af de varianter du kan vælge - hør din Sahva behandler om mulighederne)

Hvad skal du være opmærksom på med en dynamisk tekstil ortose

Når du skal have en tekstil ortose, vil din behandler tage mål. Størrelsen på ortosen skal være helt rigtig, så sår og skader undgås. Der skal løbende holdes øje med, om ortosen stadig passer, eller om den skal justeres eller udskiftes. Din bluse og/eller buks vil derfor blive fremstillet individuelt efter dine mål.

Vi benytter os af flere producenter, og udvælger den producent, der har det bedste udvalg til dig og dine behov. Vi anbefaler, at ortosen benyttes gradvist, til den ønskede anvendelsestid er opnået på ca. 8-10 timer. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte Sahva og få professionel vejledning.

Gode råd

• Vi anbefaler, at du vasker bandagen i hånden med et flydende vaskemiddel til tekstil.
• Lad aldrig bandagen tørre direkte på en radiator eller anden varmekilde, men læg den i stedet på et håndklæde og lad den tørre.

Book en tid hos en af vores behandlere

Book en tid hos en af vores behandlere

Ring til vores kundeservice 70 11 07 11 Book en tid