Cecilie blev lammet efter operation – nu kan hun gå på trapper igen

Efter mere end fem år har 38-årige Cecilie Lund Lassen endelig fået en benskinne, der gør det muligt for hende at komme ud i verden på egen hånd. Men det er de små ting og selvstændigheden i hverdagen, der betyder mest.

Da Cecilie Lund Lassen i 2016 skulle opereres for en diskusprolaps, var hun 32 år gammel. Det er snart seks år siden, at operationen gik galt og ødelagde hendes højre ben. Cecilie blev ude af stand til at vende sig selv i sengen eller gå på toilettet på egen hånd. Efter en lang kamp med forskellige uholdbare løsninger, fik hun i marts måned endelig det hjælpemiddel, der skulle give hende både små og store glæder i livet tilbage.

– Jeg har fået det, der hedder en C-Brace, og det er en meget speciel ting. Det er Rolls Roycen inden for skinner - der findes simpelthen ikke noget nyere eller smartere, og jeg er megaglad for den. Jeg kan gå meget mere, end jeg kunne før, og smerterne i dagligdagen er blevet væsentligt mindre, siger Cecilie Lund Lassen, der stadig er ved at genoptræne sig og vænne sig til at bruge den nye skinne.