Dit hjælpemiddel – dit udtryk

Hos Sahva ved vi, at det kan være vigtigt for dig, at dit hjælpemiddel afspejler din personlighed. Derfor tilbyder vi, at du selv kan vælge farve og mønster til din ortose og på den måde sætte dit eget præg på din benskinne, armskinne eller dit korset.
Det gælder uanset om det er dit barn, der skal have en ny ortose eller om du ønsker et hjælpemiddel, der afspejler noget feminint, maskulint, farverigt, sjovt eller enkelt.

Et hjælpemiddel, som du selv har været med til at designe, kan give en helt ny oplevelse, når du bruger det og viser det frem til omverdenen. Det viser både dig selv og andre, at dit hjælpemiddel ikke bare er funktionelt, men at det også er en del af din person.

Du kan vælge mellem vores mange flotte farver og mønstre, så du kan udtrykke din egen personlige stil gennem din ortose. Lad dig inspirere og notér det mønster eller den farve, som du bedst kan lide. Når du næste gang har tid hos din bandagist, kan I sammen kan finde det perfekte udtryk til dit eller dit barns hjælpemiddel.

Bestil tid