Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Fabriksfremstillet ortopædisk fodtøj til børn

Hos os kan du vælge mellem et bredt udvalg af fabriksfremstillet ortopædisk fodtøj til børn. Vi tilbyder sandaler, sko og støvler til drenge og piger. I forhold til almindelige børnesko er vores fodtøj nøje udvalgt med fokus på:

  • God støtte om anklen
  • En mere fast hælkappe
  • Mere bredde
  • En stabil sål
  • Lukninger der hjælper til at justere fodtøjet til barnet

Alle såler er udtagelige og kan skiftes til individuelle fodindlæg.

I vores klinik på Nykær 68 i Brøndby kan du se og prøve et stort udvalg af ortopædisk børnefodtøj. Klinikkens personale samarbejder med vores kliniske konsulenter i fodindlæg, ortopædiske skomagermestre og bandagister fra klinikken på samme adresse, når de skal finde den helt rigtige sko til dit barn.  

Du kan også bestille tid til at prøve ortopædisk børnefodtøj i en af vores landsdækkende klinikker. Fortæl os gerne om dine ønsker, når du bestiller tid, så har vi de bedste forudsætninger for at kunne præsentere det fodtøj, der passer bedst til dit barns behov. Det er vigtigt, at du har fået en bevilling til dit barn af jeres kommune til ortopædisk fodtøj.

Som specialister i ortopædisk fodtøj sørger vi altid for en grundig afdækning af barnets problematikker - derfor sælger vi ikke børnesko i vores webshop.

X
X
X
X