Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Nyhedsmail til fagfolk

Denne nyhedsmail er til dig, der arbejder professionelt med et eller flere af Sahvas fagområder og gerne vil have opdateret og ny viden på dit felt. Det kan være relevant for dig, der arbejder i en kommune, som fysioterapeut eller som sygeplejerske, og har med patienter/borgere at gøre, der har brug for Sahvas ekspertise og service. Sahva A/S er en innovativ virksomhed, der altid har fokus på vores kunders behov, og hvordan vi kan blive bedre på vores fagområder.

Vi sender dig en mail ca. 4-6 gange årligt. Oplysningerne vi ønsker af dig nedenfor, bruger vi til, at målrette vores nyhedsmails til netop din professionelle rolle inden for dit felt. 
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen - både i selve nyhedsmailen eller ved at kontakte vores kundeservice på tlf.: 7011 0711 eller pr. mail til info@sahva.dk

En nyhedsmail indeholder ofte et mix af følgende indenfor dit fagområde:

  • Fagligt seminar/workshop eller lign.
  • Jobtilbud hos Sahva A/S
  • Produktnyt, behandlinger, kundecases m.m.
  • Træningsøvelser (video)
  • Tilbud om 1:1 sparring omkring borger

Ønsker du, at være opdateret på en interessant branche og en virksomhed i udvikling, så tilmeld dig nyhedsmailen i dag.

* indicates required

Ifølge EU's Databeskyttelsesforordning og dansk lovgivning, har Sahva A/S pligt til at håndtere data om dig sikkert og fortroligt.

Sahva A/S skal i den forbindelse også informere dig om dine rettigheder, når du afgiver et samtykke. Du har indenfor visse rammer ret til: 1) at få at vide, hvilke data vi har om dig, 2) at få data rettet, hvis de er forkerte, 3) at få slettet data om dig, 4) at få en kopi af data vi har om dig, 5) at klage og 6) ikke at være genstand for automatisk profilering, hvis du ikke ønsker det. Du er velkommen til at kontakte Sahvas kundeservice på 7011 0711 eller på info@sahva.dk, hvis du har spørgsmål eller anmodninger ifm. ovenstående. Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsmails ved at klikke på afmeldingslinket nederst på alle vores nyhedsmails eller ved at kontakte os. Læs mere information om, hvordan vi håndterer personoplysninger på www.sahva.dk/persondata

Vi anvender Mailchimp som platfom til vores nyhedsmail. Ved at klikke "Ja tak" anerkender du, at dine oplysninger ovenfor vil blive overført til Mailchimp. Læs mere om Mailchimps privatlivspraksis her.

Har du brug for faglig sparring?

Har du brug for faglig sparring?

Læs mere