Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Sahvas nyhedsbrev til professionelle

Sahva udsender 4-5 gange årligt et professionelt nyhedsbrev, som er målrettet alle Sahvas professionelle samarbejdspartnere.

Nyhedsbrevet indeholder information om:

  • Sahva seminarer, kurser, messer
  • Nyansættelser af fagligt personale
  • Kommende og afholdte events
  • Relevante udbud
  • Produktnyt, behandlinger, kundecases m.m.
  • Nyt i Sahva (nye adresser, nye kundefunktioner m.m.)

Ønsker du at være opdateret på en interessant branche og en virksomhed i udvikling, så tilmeld dig nyhedsbrevet.

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Ifølge EU's Databeskyttelsesforordning og dansk lovgivning, har Sahva pligt til at håndtere data om dig sikkert og fortroligt.

Sahva skal i den forbindelse også informere dig om dine rettigheder, når du afgiver et samtykke. Du har indenfor visse rammer ret til: 1) at få at vide, hvilke data vi har om dig, 2) at få data rettet, hvis de er forkerte, 3) at få slettet data om dig, 4) at få en kopi af data vi har om dig, 5) at klage og 6) ikke at være genstand for automatisk profilering, hvis du ikke ønsker det. Du er velkommen til at kontakte Sahvas kundeservice på 7011 0711 eller på info@sahva.dk, hvis du har spørgsmål eller anmodninger ifm. ovenstående. Læs mere information om, hvordan vi håndterer personoplysninger på www.sahva.dk/persondata. Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket nederst på alle vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Har du brug for faglig sparring?

Har du brug for faglig sparring?

Læs mere