Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Kontakt Sahvas specialister i elektroniske dropfodsstimulatorer

Vores produktspecialister dækker hele landet og vejleder dropfodskunder i alle vores klinikker. Ønsker du at afprøve en dropfodsstimulator i en Sahva klinik nær dig skal du udfylde formularen så detaljeret som muligt. Skriv hvor i landet du befinder dig og beskriv gerne hvordan din dropfod opstod, og hvor lang tid du har levet med den samt hvilke forventninger du har til en dropfodsstimulator.
Husk at skrive dit telefonnummer, hvis du vil ringes op, så kan du sammen med specialisterne vurdere om en dropfodsstimulator kan være den rette løsning for dig. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til vores hovednummer og bestille en tid, men vi oplever at vi kan gøre vores job endnu bedre, når vi har talt med dig personligt inden afprøvning.

Husk at læse afsnittet nedenfor om kontraindikationer, så du er sikker på, om en dropfodsstimulator er anvendelig til dig.

Kontraindikationer

I forbindelse med FES-systemer er der nogle kontraindikationer, der betyder at din egen læge skal konsulteres inden afprøvning, hvis du:

  • Har en pacemaker
  • Har fået indopereret metal i den øverste del af underbenet
  • Har epilepsi
  • Er gravid

FES-systemer anbefales ikke til dig, der har tendens til sår på benet eller ofte har hævede underben.

FES specialister Sahva

 

Kontakt os