Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

UlykkesPatientForeningen logo

UlykkesPatientForeningen

Sahva samarbejder med en række foreninger, hvor du som medlem kan få rabat på produkter og ydelser hos Sahva. Som medlem af UlykkesPatientForeningen kan du få 10 % rabat på produkter hos Sahva. Rabatten gælder både i forhold til egenbetaling af individuelt fremstillede produkter i vores klinikker og webshop.

Du skal blot vise dit medlemskort, som du har fået tilsendt med medlemsbladet Livtag. Har du ikke modtaget medlemskortet med bladet, kan du kontakte Charlotte Kabbel på chk@ulykkespatient.dk

https://www.ulykkespatient.dk/

Om UlykkesPatientForeningen

UlykkesPatientForeningen støtter og hjælper mennesker, der har været ude for en alvorlig ulykke eller invaliderende sygdom. Foreningen er en fælles stemme for de flere end 100.000 danskere, der har alvorlige følger efter en ulykke. UlykkesPatientForeningen arbejder målrettet for at forbedre livsvilkårene for ulykkespatienter og for at støtte og gennemføre forskning, der gør en afgørende forskel for ulykkespatienter.

Bliv medlem

Sådan bliver du medlem:
Gå ind på ulykkespatient.dk/bliv-medlem eller ring på tlf. 36 73 90 95 på hverdage fra 9-15.
Du kan også skrive til  medlem@ulykkespatient.dk
Medlemskaber:
- Personligt medlemskab til 175 kr. for det første års medlemskab (normalpris 275 kr.)*
- Familiemedlemskab til 175 kr. for det første års medlemskab (normalpris 375 kr.)*

*175 kr. gælder kun nye medlemmer, som ikke har været betalende medlemmer i de seneste 12 måneder.

Rabatkode til Sahvas webshop

For at få 10 % rabat i Sahvas webshop skal du have en rabatkode. Rabatkoden får du ved at udfylde dine oplysninger, når du har klikket på linket nedenfor.