Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Sahvas ortopædiske skomagere

Hos Sahva har vi en lang historie inden for individuelt fremstillet fodtøj. Vi har derfor en stor viden og mange ressourcer som kommer dig til gode. Kombinationen af kliniske kompetencer og håndværksmæssige færdigheder sikrer, at vi fremstiller individuelt fodtøj, der er lige så unikt som dine fødder.

Specialister i fødder og ortopædisk fodtøj

Hos Sahva har vi branchens dygtigste team af specialister, der står klar til at hjælpe dig. Med stor erfaring og den nyeste scanningsteknologi analyserer vi din fod og gangfunktion professionelt og vurderer, hvordan du kan blive bedre gående. Og med solidt håndværk og Nordens mest avancerede produktionsmetode designer og fremstiller vi individuelt fodtøj og specialtilpassede indlæg, der passer som fod i hose til netop dig. Resultatet er bevægelsesfrihed og velvære,- sko der passer, støtter perfekt og giver dig en markant bedre bevægelsesfrihed. Med Sahvas fodtøj bliver du godt gående.

Ortopædisk skomager på arbejde - Sahva

Hvad kan Sahvas ortopædiske skomagere hjælpe dig med?

Når det handler om din livskvalitet og sundhed, skal du ikke gå på kompromis. Hos Sahva sætter vi en ære i altid at levere god service og professionel vejledning, og at vores fodtøj fungerer efter hensigten. Vores behandlere arbejder ud fra en bred faglig viden som favner det kliniske, det håndværksmæssige og det æstetiske. Vi lytter til dig og sætter os ind i dine behov og ønsker om funktion og design. Det er vigtigt for os, at du bliver glad for dine sko.

Helt personligt samarbejde med dig

En ortopædisk sko er et individuelt fremstillet produkt, og kan derfor ikke masseproduceres. Den ortopædiske skomager er helt essentiel, når du skal have designet og fremstillet det rette fodtøj til dine behov. Den ortopædiske skomager arbejder tæt sammen med en række fagfolk, for at sikre korrekte mål og pasform til lige netop dig. Den ortopædiske skomager sørger naturligvis også for at prioritere en personlig dialog med dig, så I sammen kan finde frem til, hvad der passer til dig. På den måde, er du sikker på at dine nye sko er målrettet til dig og dine behov, så du får så meget bevægelighed og frihed som muligt. 

Portrætbillede af Robert Madsen”Det vigtigste for mig som ortopædisk skomager er, at lave fodtøj der fungerer. Jeg ser dagligt hvor meget velfungerende fodtøj betyder for vores kunder, der på den ene eller anden måde har problemer med deres fødder. Livskvalitet, arbejdsdygtighed og selvstændighed i hverdagen afhænger for dem af fodtøj, der gør dem mobile.”

Robert Madsen, skomagermester

Ansat hos Sahva siden 1988, Sønderborg

 

 

 


Det koster ikke noget, at få en snak om dine fødder. Det kan blive en af dine bedste investeringer

Ring til en af Sahvas klinikker og bestil tid til en uforpligtende snak med vores dygtige skomagere eller øvrige fodspecialister. Dine fødder vil elske dig for det.

Vi er specialister i kroppens bevægelighed og med ekspertviden og moderne teknologi behandler, lindrer og forebygger vi de små og store skavanker, en aktiv tilværelse medfører. Og vi er her ene og alene for at hjælpe dig videre - uanset hvem, hvad og hvor du er i livet.

Sahvas ortopædiske skomagere kan både tage imod dig på Sahvas mange klinikker, på hospitaler og på genoptræningscentre – vi prøver nemlig så vidt muligt at møde dig der, hvor du er.

Bestil tid
Ring eller book en tid

Ring eller book en tid

Ring til vores kundeservice 70 11 07 11 eller book et møde. Læs mere