Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt
Nikolaj Odderskær

Nikolaj Odderskær, Fysioterapeut

Nikolaj Odderskær
Fysioterapeut
Produktspecialist - FES

Som fysioterapeut hos Sahva arbejder jeg med stort set alle de hjælpemidler, som ikke bliver individuelt fremstillet. Jeg kan derfor hjælpe med at finde det rigtige hjælpemiddel til dig inden for vores standardprodukter af bandager og skinner til hele kroppen.
Det er vigtigt for mig at lære dig, hvordan du bruger dit hjælpemiddel på den bedst mulige måde. Jeg arbejder primært med personer, der har dropfod efter eksempelvis hjerneskader, traumatiske skader eller sclerose. Jeg er altid opdateret på den nyeste viden, samt hvilke produkter der findes for netop at kunne afhjælpe din problematik bedst muligt.
Mit specialeområde er ortoser til arme og ben, med særligt fokus på dropfodsbehandling. Jeg er en del af Sahvas FES-team. FES står for Funktionelt Elektrisk Stimulation. Vores FES-team dækker hele landet og vejleder dig som dropfodskunde i alle vores klinikker.

Jeg har stor erfaring med:

  • FES-systemer og skinner til behandling af dropfod
  • Rehabilitering af benamputerede
  • Efteruddannelse af fagpersoner
  • Sparring og dialog med fagpersoner

 

Kurser og efteruddannelse

  • Bioness
    Bioness er en elektronisk dropfodsstimulator, som er meget brugervenlig. Bioness består af en manchet, hvor filtelektroder og stimulator er integreret.
  • Evomove ®
    Evomove ® er en elektronisk dropfodsstimulator, med et moderne og strømlinet design. Der er en mulighed for en unik kombinationsstimulation af både dropfod, knæ og hofte. Dette afhjælper nedsat muskelstyrke i hele benet.

 

Du kan møde mig i følgende klinikker: