Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Sahvas nyhedsmail om sunde og smertefri fødder

Det kan øge din livskvalitet betragteligt, hvis du sætter fokus på dine fødders velvære. Nyhedsmailen henvender sig til dig, der gerne vil have inspiration til sunde og smertefri fødder.

Du modtager en nyhedsmail fra Sahva A/S ca. 2-5 gange årligt. Mailen kan indeholde et mix af følgende:

  • Viden om fodlidelser
  • Video med gode fodøvelser mod fodsmerter
  • Information om indlæg, komfortsko og valg af strømpetype
  • Arrangementer og events
  • Gode råd fra vores indlægsspecialist og fodterapeut til en smertefri hverdag  

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen - både i selve nyhedsmailen eller ved at kontakte vores kundeservice på tlf.: 7011 0711 eller pr. mail til info@sahva.dk

* Skal udfyldes

Ifølge EU's Databeskyttelsesforordning og dansk lovgivning, har Sahva A/S pligt til at håndtere data om dig sikkert og fortroligt.

Sahva A/S skal i den forbindelse også informere dig om dine rettigheder, når du afgiver et samtykke. Du har indenfor visse rammer ret til: 1) at få at vide, hvilke data vi har om dig, 2) at få data rettet, hvis de er forkerte, 3) at få slettet data om dig, 4) at få en kopi af data vi har om dig, 5) at klage og 6) ikke at være genstand for automatisk profilering, hvis du ikke ønsker det. Du er velkommen til at kontakte Sahvas kundeservice på 7011 0711 eller på info@sahva.dk, hvis du har spørgsmål eller anmodninger ifm. ovenstående. Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsmails ved at klikke på afmeldingslinket nederst på alle vores nyhedsmails eller ved at kontakte os. Læs mere information om, hvordan vi håndterer personoplysninger på www.sahva.dk/persondata

Vi anvender Mailchimp som platfom til vores nyhedsmail. Ved at klikke "Ja tak" anerkender du, at dine oplysninger ovenfor vil blive overført til Mailchimp. Læs mere om Mailchimps privatlivspraksis her.

Bestil tid til en gratis fodanalyse

Bestil tid til en gratis fodanalyse

Book tiden online i dag eller ring 70110711 Book tid online