Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Sahvas nyhedsbrev med viden og information for fagpersoner

Sahva er en innovativ virksomhed, der altid har fokus på vores kunders behov, og hvordan vi kan blive bedre på vores fagområder. Dette nyhedsbrev er til dig, der arbejder professionelt med et eller flere af Sahvas fagområder og gerne vil have opdateret og ny viden på dit felt. Det kan også være relevant for dig, der arbejder i en kommune og har med borgere at gøre, der har brug for Sahvas ekspertise og service.
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet indeholder information om:

  • Sahva-seminarer, kurser, messer
  • Kommende og afholdte events
  • Relevante udbud
  • Produktnyt, behandlinger, kundecases m.m.
  • Nyt i Sahva (nye adresser, nye kundefunktioner m.m.)

Ønsker du at være opdateret på en interessant branche og en virksomhed i udvikling, så tilmeld dig nyhedsbrevet.

* indicates required

Ifølge EU's Databeskyttelsesforordning og dansk lovgivning, har Sahva pligt til at håndtere data om dig sikkert og fortroligt.

Sahva skal i den forbindelse også informere dig om dine rettigheder, når du afgiver et samtykke. Du har indenfor visse rammer ret til: 1) at få at vide, hvilke data vi har om dig, 2) at få data rettet, hvis de er forkerte, 3) at få slettet data om dig, 4) at få en kopi af data vi har om dig, 5) at klage og 6) ikke at være genstand for automatisk profilering, hvis du ikke ønsker det. Du er velkommen til at kontakte Sahvas kundeservice på 7011 0711 eller på info@sahva.dk, hvis du har spørgsmål eller anmodninger ifm. ovenstående. Læs mere information om, hvordan vi håndterer personoplysninger på www.sahva.dk/persondata. Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket nederst på alle vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.